Evenimentul Zilei > Monden > Cine îi „deschide ușile” Alexiei Eram?! Andreea Esca recunoaște totul
Cine îi „deschide ușile” Alexiei Eram?! Andreea Esca recunoaște totul

Cine îi „deschide ușile” Alexiei Eram?! Andreea Esca recunoaște totul

Andreea Esca a răspus la câteva întrebări adresate chiar de fiica ei în timpul unui interviu, recunoscând și faptul că Alexia a avut mai multe avantaje în viață datorită faimei sale.

În cadrul unui interviu luat de fiica ei, Andreea Esca a fost nevoită să răspundă la mai multe întrebări „incomode”, dar s-a descurcat de minune până la urmă.

„Crezi că ajungeam aici dacă nu eram fata ta?”, este una dintre întrebările mai speciale pe care Alexia i le-a pus mamei sale.

Răspunsul Andreei Esca a fost cel puțin surprinzător: „Cred că putea să se întâmple “nenorocirea asta” oricum, dar evident că asta a contat. Sunt avantaje și dezavantaje.

Poate că e mai ușor că am putut să îți deschid mai multe uși, dar cred că e mai greu pentru că va trebui să te detașezi de imaginea de “fata lu’ Esca”. Cred că o să fie mereu cineva care o să spună că ai reușit că ești fata mea, dar important e ca tu să știi adevărul. (…)

Îți mai amintești când erai mică, ai venit când te-au chemat la “Dansez pentru tine” și mi-ai spus “crezi că mă chemau dacă nu eram fata ta”? Nu, nu te-ar fi chemat, cel mai probabil, dar când ai ajuns pe scenă, tu erai singură, ai dansat singură, dacă dansai prost, te făceai de râs”, a spus vedeta, conform RomaniaTV,

Prezentatoarea a avut Covid-19

„Am fost bolnavă de Covid-19, şi soţul meu şi unul dintre copii. Acum suntem bine, avem un test negativ”, a declarat Andreea Esca.

Prezentatoarea Ştirilor Pro TV a vorbit pentru prima dată după ce a fost diagnosticată cu Covid-19.

„Primul care s-a îmbolnăvit în familia noastră a fost soţul meu, care a avut febră foarte mare. Era aproape a treia zi când făcea febră foarte mare.

Ne-am impacientat, am chemat salvarea şi ne-am făcut testul. El a ieşit pozitiv. Eu, negativ. A fost dus la spital. Eu am rămas în izolare 12 zile. I-am făcut testul şi lui Aris, fiul meu, care locuieşte cu noi. A ieşit pozitiv. Şi-a făcut şi Alexia testul şi a ieşit negativ”, a povestit Esca.