Potrivit realitatea.net, doi agenți ai Poliției Locale a Direcției Generale a Municipiului București au fost loviți, înjurați și agresați de doi șoferi violenți.

Prima ”confruntare” a avut loc pe o stradă din centrul Capitalei din pricina unui bărbat care și-a lăsat autoturismul personal într-un loc nepermis, exact sub un indicator rutier care interzice oprirea în zonă. Încercarea polițistului local de a-l legitima, l-a enervat atât de tare pe șofer încât acesta, după o discuție aprinsă cu reprezentantul legii, acesta a plecat în trombă și l-a lovit pe agentul de la ”locală” care a avut nevoie de îngrijiri medicale. Șoferul violent s-a ales cu o amendă ce poate urca până la 745 de lei dar și un dosar penal pentru ultraj.

După câteva ore de la prima confruntare, un taximetrist s-a certat cu un alt polițist local care i-a atras atenția că a parcat într-un loc interzis. Nervos, șoferul s-a blocat în mașină și l-a înjurat pe agentul care l-a calmat pe bărbat cu câteva ”puf”-uri de spray lacrimogen.

Așadar, taximetristul-scandalagiu s-a ales cu o amendă-record de 4.235 de lei.