Evenimentul Zilei > Politica > Răspunsul lui Dragnea către Victor Ponta. Ce a spus acesta despre Grindeanu?
Răspunsul lui Dragnea către Victor Ponta. Ce a spus acesta despre Grindeanu?

Răspunsul lui Dragnea către Victor Ponta. Ce a spus acesta despre Grindeanu?

Liviu Dragnea a scris pe pagina sa personală de Facebook un mesaj prin care arată că economia României a crescut.

Acesta nu l-a uitat nici pe “prietenul” sau Victor Ponta căruia îi transmite că Sorin Grindeanu a îmbrăcat bine haina de premier. Liviu Dragnea l-a mai sfătuit pe Grindeanu să poarte o vestă de salvare, astfel încât să fie pregătit pentru momentul în care va fi aruncat din “barcă”.

”În februarie avem o creştere a veniturilor bugetare cu 4,5% faţă de aceeaşi perioada a anului trecut. Asta în condiţiile în care am eliminat taxa pe construcţii speciale şi alte 102 taxe şi am redus accizele.

La fel, avem o creştere la încasările din TVA cu 2,5%, faţă de februarie 2016, deşi taxa a fost redusă de la 20% la 19%.

În acelaşi timp, în primele trei luni ale anului numărul contractelor de muncă a crescut cu 44.000.

Veştile bune din economie confirmă faptul că programul de guvernare poate aduce mai mulţi bani în buzunarele românilor, fără a afecta echilibrele macroeconomice.

Mai mult, ne arată că Sorin Grindeanu a îmbrăcat haina de prim-ministru şi ţine bine în mâini frâiele guvernării!

Aşa cum am mai spus, dacă programul va fi pus în practică, punct cu punct, vom reuşi să relansăm economia naţională şi vom aduce mai mulţi români în #clasademijloc. Toate acestea, fără a depăşi pragul de 3% la deficitul bugetar!”, a scris Dragnea