Evenimentul Zilei > EVZ Special > Rareș Bogdan, răspuns acid pentru Dacian Cioloș. Demiterea lui Vlad Voiculescu încinge spiritele în coaliție
Rareș Bogdan, răspuns acid pentru Dacian Cioloș. Demiterea lui Vlad Voiculescu încinge spiritele în coaliție

Rareș Bogdan, răspuns acid pentru Dacian Cioloș. Demiterea lui Vlad Voiculescu încinge spiritele în coaliție

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a dezbătut criza politică generată de demiterea lui Vlad Voiculescu. Liderul PNL a ținut să îi răspundă lui Dacian Cioloș, care a avut un mesaj dur la adresa lui Florin Cîțu. 

„Țin să-i amintesc lui Dacian Cioloș că în 2016 a schimbat ministrul diasporei fără a sta de vorba cu domnul Tomac sau domnul Băsescu.”, a precizat Rareș Bogdan.

„Cred că cei din USR vor înțelege că e mai important să guvernăm România în această perioada critică, în așa fel încât să asigurăm o guvernare coerentă și echilibrată.

Criza se poate încheia printr-o înlocuire a domnului Voiculescu, asta este cea mai normală variantă.

Iar în cazul în care nu se va încheia așa, sper că toți cei responsabili din Guvernul Romaniiei, de la USR sau PLUS, să continue. Iar noi vom continuă cu mandatul domnului Voiculescu preluat de premierul Citu și delegat colegului nostru Andrei Baciu, pentru a guverna România. Noi nu renunțăm la Florin Cîțu, nu renunțăm la guvernare.

Nu cred că orgoliile vor întuneca rațiunea unor lideri ca Dacian Cioloș, Dan Barna. Sunt sigur că vor înțelege momentul, nu ne vor împinge spre un Guvern minoritar, nu vor abandona guvernarea și se vor gândi în primul rând la interesul național al acestei țări și nu la orgoliile lor.”, a mai punctat Rareș Bogdan în intervenția la Antena 3.