Evenimentul Zilei > Politica > Rareș Bogdan pune capăt speculațiilor privind Primăria Capitalei. Anunțul e clar!
Rareș Bogdan pune capăt speculațiilor privind Primăria Capitalei. Anunțul e clar!

Rareș Bogdan pune capăt speculațiilor privind Primăria Capitalei. Anunțul e clar!

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a pus capăt speculațiilor privitoare la eventuala sa candidatură la Primăria Capitalei.

El a spus, într-o intervenție la Antena 3, că a candidat, în acest an, pentru o demnitate extrem de importantă, că l-a susținut pe președintele Klaus Iohannis, pe care îl consideră un „candidat excepțional”, în cursa pentru Cotroceni, și că se va implica atât cât va putea și în campania pentru alegerile locale.

Dar, a precizat Rareș Bogdan, candidatura sa pentru funcția de primar general al Capitalei este un subiect închis. Nu va candida, a spus clar europarlamentarul.

Vicepreședintele PNL a mai spus că partidul său are suficiente persoane capabile să candideze, să câștige și apoi să administreze bine Primăria Generală a Municipiului București.

El a reiterat, astfel, un răspuns dat recent la RTV. „Nu vreau să candidez la Primăria București, drumul meu în viață e consolidarea statutului de europarlamentar”, a declarat Rareș Bogdan duminică seara.

Mai mult, europarlamentarul a anunțat că îi va cere președintelui PNL Ludovic Orban să nu-l mai măsoare în sondajele partidului pentru Primăria Capitalei.

„Mă rog la Dumnezeu să nu-i dea acest gând și să nu mă cheme. Sper să mă cheme să susțin candidatul. Să îmi spună: „să îl ajuți pe x sau să îl ajuți pe y”. O să vorbesc dimineață cu Ludovic Orban să mă scoată de pe chestionarele de sondaje. Eu am spus că nu candidez. Nu are rost să mă măsoare. Eu stau bine. Fiecare om își alege un drum în viață”, a mai precizat Rareș Bogdan la RTV.