Candidatul PNL la europarlamentare, Rareș Bogdan,  a ameninţat că „vine lupul la Alexandria şi noi vom fi acolo şi vom fi peste 10.000 şi vom mărşălui”.

„În capitala corupţiei din România, Alexandria, au pus nişte iepuraşi pe platoul din faţa Sălii Sindicatelor. Le-am transmis şi le transmit acum: vine lupul la Alexandria şi noi vom fi acolo şi vom fi peste 10.000 şi vom mărşălui prin Alexandria, pentru a chema alături de noi pe toţi cei care cred că timpul PSD a expirat, că timpul lui Liviu Dragnea şi a găştii din jurul său a expirat.”, a declarat duminică, la Constanţa, Rareş Bogdan.

Consiliul Local Alexandria a interzis, la propunerea primarului, manifestaţiile publice în faţa Casei de Cultură, locul manifestaţiilor în judeţul Teleorman, motivând că în zonă vor fi amplasaţi iepuraşii de Paşte.

Liberalul le-a transmis celor din Alexandria că dacă până acum venea iepuraşul, acum o să vină lupul pentru că mitingul PNL va avea loc, chiar dacă vor fi nevoiți să schimbe locul de desfășurare.

„Astăzi am aflat că programul nostru din 20 aprilie este unul condiţionat de administraţia PSD de la Alexandria pentru că domnii de la PSD doresc să ţină ţara asta în prizoneriat şi pur şi simplu ne este împiedicat dreptul de a face miting în Alexandria. Asta, în timp ce în Dolj oamenii au fost ameninţaţi pentru a merge la mitingul PSD de la Craiova.

Noi pe data de 4 aprilie am solicitat Primăriei Alexandria o autorizaţie pentru evenimentul PNL, programul urma să se desfăşoare pe platoul din faţa Casei de Cultură din Alexandria. Nu am primit niciun răspuns, iar astăzi în urma unei şedinţe extraordinare de consiliu, au suplimentat ordinea de zi şi au venit cu două hotărâri prin care introduc celebrul program: vine iepuraşul. Eu o să le spun domnilor de la PSD şi domnului Drăguşin şi celor de la Alexandria că până acum la ei a venit iepuraşul, Moş Crăciun, dar o să vină lupul. Eu le promit că vine lupul, o să facem miting la ei. Noi vom face acest miting, dar fiind oameni care respectă legea nu ne vom aduna pe platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor ci vom merge în marş.”, a afirmat Rareş Bogdan.

 

Te-ar putea interesa și: