Rareş Bogdan, despre pericolul de la graniță: Dacă Ucraina cade, urmează Moldova

Rareş Bogdan, despre pericolul de la graniță: Dacă Ucraina cade, urmează Moldova Sursa foto: Dreamstime.com

Rareş Bogdan spune că orice slăbiciune, orice șovăială în a ajuta Ucraina să câștige războiul ne poate costa foarte mult. Poate chiar totul. Mai mult, europarlamentarul spune că dacă Ucraina cade, urmează Moldova.

Rareş Bogdan a afirmat, sâmbătă, că dacă Ucraina cade, suntem în pericol toţi iar susţinerea necondiţionată a Armatei ucrainene este singura şansă de a evita o dramă şi mai mare. Europarlamentarul PNL mai spune că în aceste momente Europa trebuie să fie mai unită ca oricând.

Rareş Bogdan: Dacă Ucraina cade, urmează Moldova

Rareş Bogdan mai spune că nu este momentul să spunem că am obosit. Trebuie să-i ajutăm şi să nu uităm pe acei copilaşi luaţi din leagănul lor şi duşi în patrii de împrumut.

„Nu putem spune ca am obosit. Oboseala și indiferența nu vor costa liniștea noastră și a copiilor români. Acum 2 ani, copilașii ucraineni au fost luați de mânuță, urcați în spate alături de pisică și mașinuța preferată, păpușa și ursuleții de pluș și nevoiți să plece din leagănul lor pentru patrii de împrumut.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, copil, tren şi oglindă retrovizoareRareş Bogdan, despre pericolul de la graniță. Sursa foto: Facebook

Câtă deznădejde, câtă suferință și câte lacrimi au curs pentru tații lor uciși la datorie nu putem decât să bănuim. Şapte milioane de ucraineni au trecut deja prin România. Poporul nostru, românii, nu ezită să sară în ajutor, căci cunoaștem prea bine propriile suferințe… Și nu sa terminat.

După 2 ani de la atacarea furibundă a Ucrainei, nimeni nu poate spune cât va mai dura cea mai mare invazie după al doilea Război Mondial. Știm însă cu toții un lucru: orice slăbiciune, orice șovăială în a ajuta Ucraina să câștige războiul ne poate costa foarte mult. Poate chiar totul! Dacă Ucraina cade, urmează Moldova”.

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane, copil, geamantan, haină duffle şi stradăRareş Bogdan, despre pericolul de la graniță. Sursa foto: Facebook

Europarlamentarul PNL: Imaginați-vă o granită cu Putin, nave rusești la Sulina

Rareş Bogdan îndeamnă poporul român să nu uite nicio climă ideea că am putea deveni vecini cu Vladimir Putin. Mai mult, spune că dacă Ucraina cade, Moldova este în pericol mortal. România, Polonia şi  Țările Baltice vor fi sub o uriașă presiune.

„Imaginați-vă o granită cu Putin, nave rusești la Sulina etc. În nemernicia asta, Kremlinul nu poate fi crezut nicio secundă că are intenții bune! Dacă Ucraina cade, să ne ferească Dumnezeu! Orice ezitare este interpretată de agresor drept dezbinare. Europa trebuie să fie mai unită ca oricând. Știți de ce? Am multe argumente, dar gândiți-vă doar la unul: Mii de copii ucraineni au fost răpiți pentru a fi transformați în soldați ai lui Putin.

Ar putea fi o imagine cu 5 persoane, copil şi stradăRareş Bogdan, despre pericolul de la graniță. Sursa foto: Facebook

Imaginați-vă că sunt ai noștri… Dacă Ucraina cade, Moldova este în pericol mortal iar România și Polonia, plus Țările Baltice vor fi sub o uriașă presiune. Nu ignorați nimic, 650 de km este lungimea totală a graniței cu Ucraina! Nu trăim doar în Andaluzia, Algarve , Glasgow sau in Brighton, trăim la Tulcea, Galați, Brăila, Botoșani, Suceava, Satu Mare, Maramureș, Iași, Bistrița Năsăud, Vaslui sau Constanța...”, a scris Rareş Bogdan pesocial media.