Evenimentul Zilei > EVZ Special > Rareș Bogdan, dezlănțuit la adresa lui Teodorovici: Un bou patentat, fudul, arogant.
Rareș Bogdan, dezlănțuit la adresa lui Teodorovici: Un bou patentat, fudul, arogant.

Rareș Bogdan, dezlănțuit la adresa lui Teodorovici: Un bou patentat, fudul, arogant.

Rareș Bogdan (PNL) și Eugen Teodorovici (PSD) au declanșat un război al injuriilor. În presă și pe rețelele sociale. Totul a luat amploare în ultimele ore.

Rareș Bogdan s-a dezlănțuit într-o postare pe Facebook la adresa lui Eugen Teodorovici: „Acestui bou patentat, de o aroganță oarbă, un nimeni în drum cu peruca în loc de păr, îi este rușine de numele său, cât de imbecil să fie individul încât să îi fie rușine de propriul lui nume, „Orlando minte puțină”???? Doamne ferește. Boul nu e bou destul, dacă nu e și fudul, arogant, ca un gâscan…….Peruchierul lovește din nou.”

Reacția lui Rareș Bogdan vine ca urmare a atacului fostului ministru de finanțe, care i-a reproșat la o televiziune de știri modul în care îi folosește numele : „Vă rog frumos, spuneți-mi Eugen Teodorovici. Orlando a facut-o măgarul ăla de Rareș Bogdan cu ai lui. (…) Ce au incercat ei sa facă cu acest Orlando? Logica lor: să ducă în derizoriu orice discurs de-al meu ca ministru, să-l duca in derizoriu având acest nume, Orlando. Asta-i numele meu, așa m-au botezat părinții”, i-a spus Teodorovici lui Victor Ciutacu intr-o emisiune la România TV.