Întrebat ce le-a spus președintele Klaus Iohannis, Rareș Bogdan a declarat: „Să fim atenți, să le mulțumim tuturor. Să păzim voturile în această noapte, să fim atenți la cele 707 secții de votare din diaspora.

PNL a votat exclusiv pentru Klaus Iohannis, sunt convins că am câștigat alegerile în diaspora, sper că peste 70%, sper ca și domnul Ponta și domnul Băsescu să susțină creșterea numărului de parlamentari pentru diaspora.

Suntem datori românilor, am constatat că o parte din electoratul USR-PLUS nu se deplasează de la președintele Iohannis în privința opțiunii prezidențiale, acele voturi – diferența dintre voturile lui Dan Barna și cele ale Alianței USR-PLUS – au venit către Iohannis.

PNL a luat 27% la parlamentare, Iohannis va fi la peste 40%”.

Întrebat cum dorește președintele să desființeze PSD, europarlamentarul Rareș Bogdan a spus că „războiul s-a încheiat, mai e turul al doilea, PSD s-a desființat prin scorul pe care l-a luat.

Noi îi rugăm pe români să ne voteze, vom sta de vorbă cu Traian Băsescu și Toader Paleologu, cu Dan Barna și Dacian Cioloș, cu toți cei din zona de dreapta, care susțin statul de drept. Sunt convins că PMP și USR-PLUS vor vota Iohannis”.

„Vom continua în aceeași idee, ne dorim anticipate. Nu e foarte simplu. Dorim să guvernăm eficient”.