La finalul mitingului președintele PNL, Ludovic Orban, și Rareș Bogdan au susținut discursuri, mesajul acestora fiind că „PNL va îngenunchea PSD” la alegerile europlamentare de pe 26 mai.

Președintele PNL a transmis un mesaj prin care a cerut oamenilor să voteze și la referendumul pentru justiție anunțat de președintele Klaus Iohannis.

„Să mergem la referendum și să nu-i lăsăm scape, să votăm ca ei să fie pedepsiți, pentru că și-au făcut averi pe spinarea românilor”, a declarat Ludovic Orban.

„Oameni buni, dvs. sunteți cei care alături de românii frumoși, liberi, harnici, vor elibera Oltenia de ciuma roșie. Să știți, noi, ceilalți români, vă privim cu maxim respect. E greu să înțelegem cum Dumnezeu a ajuns această regiune plină de oameni inteligenți să-l trimită la București pe unul ce-și ascundea banii în cavouri, Darius Vâlcov. Cum, Doamne iartă-mă, ați ajuns să vă închinați la un cuplu toxic pentru România – Olguța și Olguțul!”, a declarat Rareș Bogdan.

El a continuat prin a spune că România „nu-i a lor, România e a dumneavoastră”.

„România nu-i a lor, România e a dvs., a celor peste 80.000 de olteni care au plecat alungați de PSD din această țară. 236.000 de copilași ai României adorm și se trezesc având de ei doar un părinte, celălalt fiind departe de țarîă, alungat de PSD.”, a spus acesta.

Rareș Bogdan a ținut să îi transmită un mesaj președintelui PSD, Liviu Dragnea.

„De aici, din mijlocul Olteniei, o să-i fac o ofertă de nerefuzat lui Liviu Dragnea: Dragnea, timpul tău a expirat, retrage-te până nu e prea târziu, vei mânca o mamă de bătaie cu partidul tău.”, conform G4Media.

La finalul mitingului, candidatul PNL pentru alegerile europarlamentare de anul acesta a transmis un mesaj oamenilor prezenți.

„Neică, fusei la Piața Centrala din CRAIOVA, vorbii cu lumea și avusei o marea supriza! Să vezi ce imi spusera oltenii cei mandri si iuti la vorba! Și la minte! O bucurie! Romania se trezeste. Multumesc, OLTENIA!”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

 

Te-ar putea interesa și: