Evenimentul Zilei > Monden > Rapperul Lil Uzi Vert, jefuit de fani. Cum au reușit să-i fure diamantul de 24 de milioane de dolari implantat în frunte
Rapperul Lil Uzi Vert, jefuit de fani. Cum au reușit să-i fure diamantul de 24 de milioane de dolari implantat în frunte

Rapperul Lil Uzi Vert, jefuit de fani. Cum au reușit să-i fure diamantul de 24 de milioane de dolari implantat în frunte

Rapperul Lil Uzi Vert era cât pe ce să intre în spital, după rănile pe care le-a suferit. Vedeta a fost furată de fanii săi. Artistul a relatat presei internaționale episodul în care fanii i-au furat diamantul implementat în frunte.

Rapperul Lil Uzi Vert a fost rănit, în luna iulie, după ce fanii au pus la cale un plan ca să-i fure diamantul de 24 de milioane de dolari, implementat în frunte special ca vedeta să nu fie jefuită de el. Fanii nu au ținut cont de acest aspect și, în timpul unui concert Rolling Loud, au sărit să-i smulgă prețiosul obiect din frunte.

Rapperul Lil Uzi Vert, jefuit de fani. I-au smuls diamantul din frunte

Într-un interviu oferit TMZ, rapper-ul a vorbit despre episodul în care a fost jefuit de diamantul roz. Lil Uzi Vert a declarat că fanii i-au smuls obiectul prețios pe care și l-a implantat în frunte, când a sărit în mulțime, la un concert pe care l-a susținut.

Credit line: Profimedia

„Am avut un concert la Rolling Loud, am sărit în mulțime și atunci mi l-au smuls”, a spus Uzi, după care a explicat că și-a recuperat piatra prețioasă. Artistul nu a relatat cum a reușit să reintre în posesia diamantului.

Motivul pentru care și-a implantat diamantul în frunte. „Altfel l-aș putea pierde”

În același interviu, rapper-ul Lil Uzi Vert a explicat motivul pentru care a ales să-și implanteze diamantul valoros în frunte. Artistul a considerat că acesta ar fi cel mai sigur mod de a-l păstra, fără a fi jefuit. „Mi s-a părut că altfel l-aș putea pierde”, a spus rapper-ul Lil Uzi Vert pentru sursa citată.

Uzi a spus că, după concertul la Rolling Loud, diamantul a fost implantat la loc, fără niciun fel de complicații, iar, în prezent, „totul este în regulă”.

Potrivit publicației citate, rapperul pare foarte liniștit având în vedere faptul că în luna februarie, în conversațiile sale cu fanii pe Twitter în legătură cu diamantul din frunte, a spus că îndepărtarea lui este riscantă și ar putea să îi pună viața în pericol.