Evenimentul Zilei > Actualitate > Fanii sunt îngroziți. Un cunoscut influencer a murit când filma un videoclip pentru canalul lui de Youtube
Fanii sunt îngroziți. Un cunoscut influencer a murit când filma un videoclip pentru canalul lui de Youtube

Fanii sunt îngroziți. Un cunoscut influencer a murit când filma un videoclip pentru canalul lui de Youtube

Albert Dyrlund, 22 de ani, unul dintre cei mai populari influenceri din Danemarca, a căzut de la 200 de metri înalțime și a murit pe loc. Tocmai filma pentru canalul său de youtube un videoclip pe muntele Seceda din Dolomiți.

Moartea lui Dyrlund a fost confirmată și de Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei pentru Ekstra Bladet, un tabloid din  Copenhaga.

La rândul ei, mama creatorului de conținut decedat a confirmat vestea tragică la știrile locale. Vibe Jørger Jensen a explicat că fiul ei a căzut 200 de metri miercuri, 28 iulie, în timp ce filma un videoclip pentru canalul său. „Suntem răpuși de tristețe”, a spus ea.

Mass-media italiană a relatat, de asemenea, despre tânărul care a căzut de pe Muntele Seceda din Val Gardena în timp ce filma videoclipul. Raportul poliției afirmă că a fost chemat un elicopter de salvare, dar că Dyrlund a fost declarat mort pe loc.

Cunoscutul influencer avea 224.000 de adepți și 168.000 de abonați YouTube pe Instagram. În 2018, a jucat și într-un film.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News