Evenimentul Zilei > Sport > Rangers, mutare neașteptată! Mai este Hagi Jr. o prioritate pentru protestanți?
Rangers, mutare neașteptată! Mai este Hagi Jr. o prioritate pentru protestanți?

Rangers, mutare neașteptată! Mai este Hagi Jr. o prioritate pentru protestanți?

Deși, Ianis Hagi s-a remarcat, la început, la Glasgow Rangers, internaționalul român pare că se îndepărtează de transferul definitv pe „Ibrox”. Presa scoțiană a anunțat că „The Gers” s-ar putea reorienta.

Ianis Hagi, împrumutat de Genk la Rangers, până în vară, nu a mai impresionat în tricoul protestanților în ultimele partide. Rangers a dat semne că îl va transfera definitv pe român de la Genk, în schimbul a 5 milioane de euro, dar lucrurile pot devia în defavoarea tânărului atacant.

Publicația scoțiană Football Fancast anunță că Rangers vrea să-l achiziționeze pe atacantul ghanez Caleb Ekuban, de la Trabzonspor. Turcii cer în schimbul lui suma de 10 milioane de euro, însă avantajul acestui jucător este că a mai jucat în Anglia, la Leeds United, deci cunoaște fotbalul britanic.

Publicația a prezentat și o comparație între Hagi Jr. și Ekuban, lansând și un sondaj pentru fanii lui Rangers, întrebându-i pe cine preferă dintre cei doi jucători.

În acest sezon, Caleb Ekuban a bifat pentru Trabzonspor 8 goluri și 6 assisturi, în vreme ce Ianis a strâns 3 goluri și 2 assisturi, în cele 11 jucate până acum pentru Rangers.