Evenimentul Zilei > Monden > Ramona Olaru şi Cuza s-au reîntâlnit! Promisiune pasională lansată de artist
Ramona Olaru şi Cuza s-au reîntâlnit! Promisiune pasională lansată de artist

Ramona Olaru şi Cuza s-au reîntâlnit! Promisiune pasională lansată de artist

Ramona Olaru și Cuza s-au reîntâlnit recent în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani şi nu au ratat ocazia de a schimba câteva replici foarte savurate de cei din platou.

Ramona Olaru şi Cuza s-au reîntâlnit! Promisiune pasională lansată de artist. Cei doi au format un cuplu care a reprezentat o atracţie constantă pentru tabloide, foarte interesate de relaţia lor, marcată de numeroase despărţiri şi împăcări.

Asistenta TV Ramona Olaru și cântăreţul Cuza de la formaţia Noaptea Târziu au demonstrat în matinalul de la Antena 1 că au trecut peste moment. Dovada o reprezintă felul în care au glumit despre un moment inedit al relaţiei lor.

Astfel, cei doi s-au întâlnit la Neatza cu Răzvan și Dani, iar asistenta TV i-a dat un răspuns aspru fostului iubit, care nu spune nu unei eventuale împăcări, conform spynews.ro.

În platoul matinalului, asistenta TV a primit o dedicație de la fostul iubit. Cuza a fost ajutat în demersul său de Dani Oțil, Răzvan Simion şi Florin Ristei.

Totul a pornit de la un tricou pe care Cuza i l-a dăruit Ramonei când formau un cuplu. Artistul ar fi cheltuit incredibila suma de 3.000 de lei pentru respectivul articol vestimentar.

Ramona Olaru, asistentă TV

Ramona Olaru şi Cuza s-au reîntâlnit

„Deci avem așa, cum se face o piesa Noaptea Târziu dimineaţa devreme. Deci eu am zis așa «Să-mi dai tricoul înapoi». Eu am inspirat această melodie pentru că Ramona ne-a fâlfâit la un anumit eveniment un tricou de 3.000 de lei”, a spus Dani Oțil.

După această intervenţie, trupa Noaptea Târziu și prezentatorii de la Neatza şi-au unit eforturile şi au creat un refren dedicat asistentei TV.

„Să-mi dai tricoul înapoi, de nu-l mai porți pe tine, / Am fost de vină amândoi, dar în ziar scrie numai de mine. / Să-mi dai tricoul înapoi, de nu-l mai porți pe tine, / Că și-așa am sărăcit, dar în curând va fi mai bine”, au fost versurile dedicate Ramonei Olaru.

După acest moment, Ramona Olaru nu a rămas datoare. Cât timp s-a derulat neaşteptatul act artistic, ea a râs copios, fiind amuzată de versurilor create de colegii ei. Totuşi, la final asistenta TV nu s-a putut abține şi i-a dat un răspuns pe măsură fostului iubit.

Reacţia blondinei a vizat ultimul vers, în care Cuza susţinea că „în curând va fi mai bine”. A fost o rimă în spiritul celor întâmplate până atunci în emisiunea Neatza cu Răzvan şi Dani. „Ehh… vorba vine”, a spus Ramona Olaru, conform spynews.ro.