Frumoasa româncă trăiește de mai mulți ani în Dubai, unde e implicată în mai multe afaceri, lucrează ca model și, între timp, a studiat pentru a deveni expert în diamante, potrivit stirileprotv.ro

În ultimele săptămâni, vedeta a luat o pauză de la activitatea profesională din cauza crizei cauzată de noul coronavirus, însă nu a încetat să păstreze legătura cu fanii ei prin intermediul rețelelor de socializare.

Ramona Gabor are peste 120.000 de urmăritori pe contul de Instagram, admiratorii ei fiind mereu la curent cu activitățile pe care le face.

Vedeta are un fizic de invidiat pe care îl întreține atât cu ajutorul unei alimentații sănătoase, dar și cu mult sport. ”În fiecare zi beau un suc de detoxifiere și urc cele 39 de etaje ale blocului”, a explicat Ramona Gabor într-o intervenție la Vorbește lumea.

„În Dubai trebuie să aplicăm online pentru un permis, ca să ieşim din casă şi, în general, confirmarea îţi vine într-un mesaj pe telefon după 15 minute. Avem voie să ieşim doar în caz de urgenţă (mâncare, spital şi farmacie), ca în România.

Din păcate, acest virus ne-a dat tuturor viaţa peste cap însă trebuie să menţinem o atitudine pozitivă. Să sperăm că în curând ne vom reîntoarce la vieţile noastre”, a povestit Ramona Gabor pentru o revistă mondenă.

Sora Monicăi Gabor a împlinit frumoasa vârstă de 31 de ani și, așa cum era de așteptat, a organizat un mega-party, în unul dintre cele mai selecte cluburi din Dubai, acolo unde s-a mutat de câțiva ani. Ramona Gabor i-a eclipsat pe șeici cu „aroganțele” de top. Alături de prietenele ei, bruneta a petrecut într-un cadru de vis.

Sora lui Moni și brigada de frumuseți s-au bucurat pe deplin de cele mai sofisticate preparate culinare, care au fost servite într-un mod nemaivăzut: ospătariii le-au adus pe o tavă în formă de vioară.