Evenimentul Zilei > Politica > Raluca Turcan, devastată de durere. A murit în ziua alegerilor! Primele reacţii
Raluca Turcan, devastată de durere. A murit în ziua alegerilor! Primele reacţii

Raluca Turcan, devastată de durere. A murit în ziua alegerilor! Primele reacţii

Vicepremierul Raluca Turcan a dezvăluit recent că trece prin momente foarte grele după ce căţeluşa care i-a fost aproape în ultimii 17 ani a decedat.

Într-o postare pe facebook, cea care conduce PNL Sibiu a simţit nevoia să descarce această veste tristă:

„Chiar în ziua alegerilor, Coco, prietena mea zilnică de 17 ani, partenera mea de campanii m-a părăsit. Off, animăluțele lasă așa un gol când pleacă de lângă tine.”

Succes la alegeri pentru PNL Sibiu

Altfel, PNL Sibiu a anunțat că liberalii au câştigat majoritatea primăriilor din judeţ, ceea ce reprezintă un succes inclusiv pentru cea are conduce organizaţia.

Astfel, în urma numărării voturilor, liberalii au obţinut 43 de posturi de primar, cu 9 peste cele deţinute până în prezent.

„PNL Sibiu a câştigat 43 primării din judeţul Sibiu, cu 9 mai multe decât cele 34 pe care le conduceau colegi liberali până la alegerile din 27 septembrie.

Este cel mai optimist semnal ca sibienii au încredere în noi, o dovadă că munca liberalilor este apreciată de cei în slujba cărora suntem: locuitorii acestui judeţ”, a declarat Raluca Turcan.

Mesaj cu dedicaţie pentru PSD

În continuarea reacţiei sale, Raluca Turcan nu a uitat să-i înţepe pe vechii rivali politici din PSD:

„Rezultatele obţinute, unele în faţa cărora, în anumite comunităţi, competitorii noştri ar trebui să tragă învăţăminte cu privire la felul în care se tratează problemele oamenilor, ne motivează, iar acest lucru se va vedea.”

În mesajul postat pe Facebook, liberala a mai prezentat orașele în care colegii de partid au învins.

În afară de felicitările de rigoare, Turcan a reamintit că Partidul Naţional Liberal are în continuare datoria de a rezolva acele „probleme serioase” din comunităţile locale respective.

„Am câştigat administraţii care vor avea de rezolvat probleme serioase, dar alături de care se vor afla toţi liberalii, colegii din Consiliul Judeţean, din Guvernul României, toţi primarii cu experienţă ai judeţului.

PNL Sibiu a câştigat primăriile Mediaş, Agnita, Avrig, Cisnădie, Copşa Mică, Miercurea Sibiului, Ocna Sibiului, Sălişte, Tălmaciu, Alma, Arpaşu de Jos, Aţel, Axente Sever, Bîrghiş, Bazna, Biertan, Blăjel, Boiţa, Brădeni, Brateiu, Bruiu, Cristian, Dârlos, Gura Râului, Jina, Ludoş, Marpod, Moşna, Orlat, Păuca, Porumbacu de Jos, Cârţa, Racoviţa, Răşinari, Râu Sadului, Sadu, Şeica Mare, Şeica Mică, Şelimbăr, Slimnic, Şura Mare, Şura Mică, Tilişca. Felicitări tuturor colegilor mei liberali! Mulţumim Sibiu!”, a transmis cea care conduce PNL Sibiu.