Evenimentul Zilei > Actualitate > Raed Arafat transmite un mesaj susținătorilor săi: Ieșirea în stradă nu e o soluție
Raed Arafat transmite un mesaj susținătorilor săi: Ieșirea în stradă nu e o soluție

Raed Arafat transmite un mesaj susținătorilor săi: Ieșirea în stradă nu e o soluție

Raed Arafat transmite un mesaj celor care s-au mobilizat pentru a ieși în stradă ăn acest weekend în semn de susținere a sistemului de urgență.

„Am văzut pe Facebook şi pe diferite pagini internet îndemnuri ca oamenii să iasă în stradă pentru a-şi exprima sprijinul pentru sistemul de urgenţă, şi pentru mine. (…) Consider că ieşirea în stradă nu este soluţia având în vedere că există la acest moment un dialog deschis pe tema raportului de control urmând ca săptămâna viitoare să ne întâlnim şi cu domnul Prim Ministrru pe această temă. Totodată, nu aş dori ca cineva să folosească această situaţie pentru a lansa insulte şi înjurături cu caracter politic şi să folosească în mod incorect, cu alte scopuri, un posibil eveniment la care sa participe oamenii care într-adevăr cred în sistemul de urgenţă”, a scris Raed Arafat pe pagina personală de Facebook. 

Au fost create pagini pe Facebook pentru evenimentele de susținere în stradă care vor avea loc sâmbătă și duminică.

Mișcprile de susținere au fost lansate în urma raportului Corpului de Control al premierului, document în care sunt prezentate mai multe detalii legate de procedurile de intervenție din noaptea incendiului de la clubul Colectiv, informează Digi 24.