Evenimentul Zilei > Monden > Radu Pietreanu de la Vacanța Mare, grav bolnav! Nimeni nu a știut. Ultima poză cu el e înfiorătoare
Radu Pietreanu de la Vacanța Mare, grav bolnav! Nimeni nu a știut. Ultima poză cu el e înfiorătoare

Radu Pietreanu de la Vacanța Mare, grav bolnav! Nimeni nu a știut. Ultima poză cu el e înfiorătoare

Celebrul actor de la Vacanța Mare, Radu Pietreanu, e foarte bolnav. El și apropiații săi încearcă să țină secretă boala care îl macină pe artist.

Surse au declarat pentru Ciao.ro că actorul a suferit recent o intervenție chirurgicală în Turica, pentru care a trebuit să facă multe sacrificii financiare. Mai exact, pentru a-și trata problemele de sănătate, actorul și-a vândut casa.

Radu Pietreanu, cunoscut în special pentru interpretarea lui „Costel” din show-ul de divertisment „Leana și Costel”, la doar 56 de ani se luptă pentru sănătatea lui. Pentru asta a fost nevoit să-și vândă cele mai de preț lucruri, inclusiv casa de lângă pădurea Băneasa. Pietreanu s-a mutat la munte, în Azuga, departe de aglomerație și poluare.

Și cu toate că veștile despre sănătatea lui sunt puține, iar ultima imagine cu artistul dă fanilor fiori reci, actorul se pare că e decis să revină pe scenă în primăvară.