Evenimentul Zilei > Actualitate > Radu Banciu, probleme grave cu Poliția! Ce a pățit prezentatorul TV
Radu Banciu, probleme grave cu Poliția! Ce a pățit prezentatorul TV

Radu Banciu, probleme grave cu Poliția! Ce a pățit prezentatorul TV

Radu Banciu, celebrul realizator TV de la B1, a ajuns „la cuțite” cu Poliția Română după ce a fost amendat deși avea declarația pe propria răspundere la el.

Totul a început pe data de 8 aprilie atunci când Radu Banciu, aflat în drum spre casă, a fost oprit de poliția română. Amenda a ridicat-o de la poștă, întrucât procesul verbal nu a fost completat de față cu el, scrie RomaniaTV.

Spre marea sa surpriză, amenda era de 10.000 de lei, deşi poliţistul îi spuse că îl va amenda cu 2.000 de lei.

La ora 22.55, cu zece minute mai târziu de la terminarea emsiunii sale, se afla în maşina postului de televiziune şi se îndrepta spre casă. Agentul de poliție l-a amendat pe realizatorul TV pentru că nu avea la el nici adeverinţa de la serviciu şi nici legitimaţia. Radu Banciu avea în schimb declaraţia pe propria răspundere, în care era bifat punctul că se deplasează în interes profesional, lucru care din păcate nu a fost luat în considerare.

„Procesul verbal a fost completat în lipsă, din motive de securitate sanitară”, se arată în formularul de amendă şi deşi poliţistul i-a spus că va fi amendat cu 2.000 de lei, în procesul verbal care a fost trimis prin poştă a trecut 10.000 de lei. „Mi-a dat de m-a julit”, a spus Radu Banciu, care va contesta amenda în instanţă.

Revoltat de întreaga poveste, acesta și-a dedicat întreaga emisiune pentru a critica autoritățile și modul în care pun lucrurile în aplicare.

„Trebuia să ne-o spună de la început: aţi mierlit-o! Dacă nu muriţi de COVID, vă omoram noi, băi, nenorociţilor (…) Nici în Turkmenistan nu se întâmplă aşa ceva, să te amendeze când te întorci de la serviciu”, a spus Banciu.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: