Evenimentul Zilei > Actualitate > „Rachetele Iadului”, armele favorite  ale lui Putin. Pot lovi SUA în numai 5 minute
„Rachetele Iadului”, armele favorite  ale lui Putin. Pot lovi SUA în numai 5 minute

„Rachetele Iadului”, armele favorite  ale lui Putin. Pot lovi SUA în numai 5 minute

Putin îl sfidează pe Joe Biden. Nici acum nu l-a felicitat pentru câștigarea alegerilor prezidențiale.

“Țarul” știe că noul președinte ar putea reorienta politica Statelor Unite împotriva Rusiei. Tocmai de aceea, s-a pregătit pentru orice situație, inclusiv pentru cel mai cumplit scenariu– un conflict nuclear.

Conform televiziunii ruse de stat, Putin și-ar fi ales chiar și armele favorite pentru o asemenea confruntare.

Rusia a testat cu succes o rachetă nucleară „de neoprit”, pregătită pentru a distruge orașele SUA dacă va izbucni al treilea război mondial. Noua rachetă supersonică atinge aproape 9.500 de km/oră

Liderul rus se laudă că  Mach 8 Zircon – sau Tsirkon – este „cu adevărat de fără egal … în lume”. Dat fiind că dezvoltă o viteză mai mare decât cea a sunetului, rachetele Tsirkon vor pune la grea încercare sistemele antirachetă din SUA și Marea Britanie.

În ultimul test făcut de armata Federației Ruse, racheta de croazieră a fost lansată de pe fregata Amiral Gorshkov aflată în misiune pe Marea Albă și a lovit „cu succes” o țintă situate în Marea Barents, la 450 de kilometri distanță, susține Kremlinul. “Racheta Iadului” a avut nevoie de puțin peste patru minute pentru a-și atinge ținta și a o pulveriza.

Un test anterior al acestei rachetei a fost organizat la începutul lunii octombrie, ca un cadou pentru Putin la aniversarea de 68 de ani.

Arma preferată a lui Putin ar fi făcut deja primele victime, chiar în armata lui Puti, potrivit The Sun.  S-a raportat că Radiațile înregistrate ar fi ucis doi militari și ar fi rănit alți șase anul trecut într-un accident militar survenit în timpul testării rachetei. Nivelurile de radiații ar fi crescut atunci  de 20 de ori peste nivelul normal din Severodvinsk, un oraș situat în apropierea poligonului de testare a armelor de la Nyonoksa.

Tsirkon poate lovi orașele SUA în mai puțin de 5 minute

Racheta Tsirkon este concepută pentru a fi utilizată împotriva navelor sau țintelor terestre și urmează să intre în producție în 2021, urmând să fie rapid puspă la dispoziția marinei ruse.

Putin  susține că noile sale arme sunt capabile să atingă de nouă ori viteza sunetului și că pot atinge inclusive ținte subacvatice și au o rază de acțiuine de 1000 de kilometri.

Dmitry Kiselyov, prezentatorul principalului program săptămânal de știri Vesti Nedeli, a arătat anul trecut pe ecran o hartă a țintelor din  SUA pe care, din câte susținea el, Moscova ar avea de gând să le lovească într-un eventual război nuclear.

Kiselyov, văzut ca un propagandist de top al lui Putin, a declarat că racheta Zircon ar putea atinge țintele în mai puțin de cinci minute.

Putin a avertizat anul acesta că Occidentul încearcă să fure secrete legate de Zircon și alte arme ruse de ultimă generație, cum ar fi Avangard.

 

Spaniola nu va mai fi limbă oficială! În Spania… Pactul cu Diavolul al Guvernului de la Madrid

 

Înfricoșătoarea viziune a Papei Leon al XIII-lea despre „secolul Satanei”. Se adeverește?