Evenimentul Zilei > International > Putin a ÎNVINS! Anunţul a fost făcut ASTĂZI în direct la o emisiune TV
Putin a ÎNVINS! Anunţul a fost făcut ASTĂZI  în direct la o emisiune TV

Putin a ÎNVINS! Anunţul a fost făcut ASTĂZI în direct la o emisiune TV

Cel puţin asta a anunţat liderul de la Kremlin în cadrul emisiunii "Linia directă" unde a dialogat în direct cu cetățenii. Iar anunţul cel mai important a fost... că Rusia a ieșit din criza economică şi că vor trăi mai bine.

"Cel mai mult am avut de suferit de pe urma conjuncturii mondiale și scăderii prețurilor la produsele noastre tradiționale de export. Aici vorbesc despre prețurile pentru petrol, pentru gaz, pentru produsele industriei metalurgice și chimice.", a declarat președintele Rusiei, Valdimir Putin.

Președintele rus a arătat o atitudine sfidătoare față de sancțiunile impuse de către SUA și a declarat că acestea sunt cauzate de luptele politice din Statele Unite, adăugând că embargourile au avut și efecte pozitive asupra economiei țării, iar cei care le-au impus au avut mai mult de pierdut decât Rusia, titrează publika.md.

"Noi am fost nevoiți să ne punem creierii și talentele în mișcare și să ne concentrăm resursele în direcțiile necesare și nu doar să folosim dolarii proveniți din vânzarea gazului și a petrolului. Am înregistrat creșteri reale în domeniile cele mai importante și complicate.", a spus preşedintele.

Emisiunea a durat patru ore, iar întrebările cetăţenilor au fost alese cu mare atenţie, în așa mod încât liderul de la Kremlin să poată atinge teme diverse, de la economie și politică externă, la viața sa personală. Mai amintim că liderul de la Kremlin participă la acestă emisiune, în dialog direct cu oamenii, doar o dată pe an.