Punctul de colectare este situat în incinta Clubului Seniorilor Sector 6, din Calea Plevnei nr. 234, şi funcţionează după următorul program: luni până vineri –  între orele 08.00 – 19.00 și sâmbătă –  între orele 08.00 – 14.00

Cetăţenii Sectorului 6 sunt aşteptaţi în locaţia sus-amintită cu alimente neperisabile, apă îmbuteliată, obiecte de îmbrăcăminte igienizate şi electrocasnice în stare de funcţionare. În acţiunea caritabilă s-a implicat şi Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6, care va asigura securitatea transportului spre localităţile sinistrate. În data de 7 august, primul convoi cu ajutoare destinate persoanelor afectate de inundaţii se va îndrepta spre Vaideeni, judeţul Vâlcea, una dintre cele mai afectate localităţi.

Campania umanitară este susţinută de instituţile publice din Sectorul 6, asociaţii, oganizaţii nonguvernamentale, dar şi de reprezentanţi ai societăţii civile. Tot la iniţiativa Primăriei Sectorului 6, în perioada imediat următoare mai mulţi copii din zonele afectate vor fi găzduiţi într-un centru social din comunitate şi vor participa la programe non-formale de petrecere a timpului liber.

„Pentru cei care locuiesc în localităţile afectate, un sprijin oricât de mic înseamnă un ajutor nepreţuit. Sunt oameni care îşi plâng rudele dispărute, casele distruse sau bunurile luate de  ape. Vă aşteptăm alături de noi pentru a-i ajuta!”, a declarat primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu.