Psihologul, înainte de a-şi abuza victimele, le oferea câte-o pastilă, "de relaxare". Testele care vor arăta concret ce conţineau aceste pilule vor fi gata, probabil, săptămâna viitoare.

Una dintre tinerele care au ajuns în cabinetul psihologului a povestit pentru Pro TV cum s-au desfăşurat lucrurile. “Acesta mi-a spus după discuţia despre interviul de angajare: <să luăm o pastiluţă să vedem dacă organismul tău este curat din punct de vedere al toxinelor>. O pilulă despre care terapeutul spunea că este de relaxare. L-am întrebat cum se numeşte şi mi-a zis că nu sunt pe piaţă, că sunt pe bază de produse naturiste, făcute de un prieten de-al lui. Am plecat de acolo în secunda aia, că cine îţi dă o pastilă şi tu o iei? “

Unele dintre femei nu ar fi refuzat însă pastila, spun procurorii. S-ar fi dezbrăcat, şi după ce plecau de acolo ar fi realizat că au fost victimele unui viol.

Psihologul a fost arestat preventiv pentru următoarele 30 de zile pentru viol, practicarea fără drept a unei profesii şi fals în înscrisuri.