Evenimentul Zilei > Politica > PSD, între „ORGANISM VIU” și ATACURI DURE. Oprișan, PRIMA REACȚIE după CexN. „Eu ce vină am (…) Nu înțelegeți cum funcționează PSD!”
PSD, între „ORGANISM VIU” și ATACURI DURE. Oprișan, PRIMA REACȚIE după CexN. „Eu ce vină am (…) Nu înțelegeți cum funcționează PSD!”

PSD, între „ORGANISM VIU” și ATACURI DURE. Oprișan, PRIMA REACȚIE după CexN. „Eu ce vină am (…) Nu înțelegeți cum funcționează PSD!”

Președintele CJ Vrancea, Marian Oprișan, a declarat vineri, după ședința CEx, că Congresul PSD de mâine va fi unul democratic. Comitetul Executiv al PSD a validat, vineri, candidaturile pentru funcţiile de conducere din partid, 24 de social - democraţi fiind interesaţi de o astfel de funcţie. Pentru postul de preşedinte executiv sunt trei candidaţi. Decizia finală va fi luată prin vot la Congresul din 10 martie

 De asemenea, acesta a spus că nu are nicio vină pentru că s-a înscris pentru funcția de vicepreședinte, iar alți colegi nu au dorit acest lucru. În Regiunea de Sud – Est candidează și Lucreţia Roşca.

SPIRITE ÎNCINSE ÎN PSD. Și-ar putea RETRAGE Ecaterina Andronescu CANDIDATURA? Declarații DURE după CExN. „Mai e timp pentru asta…”

„Eu ce vină am, dacă pentru regiunea de Sud-Est niciun coleg nu a vrut să se înscrie. (…) Nu înțelegeți cum funcționează PSD. PSD este un organism viu, în care oamenii vorbesc, în care oamenii discută, iar la final aceste discuții duc la soluții bune pentru ca românii să o ducă mai bine. La final, vorbim pe aceeași voce. Suntem o echipă unită. (…) Dacă candidează 24 de oameni, evident că vom avea un Congres absolut democratic”, a spus Marian Oprișan, la finalul CEx.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: