URMEAZĂ AVALANŞA împotriva PSD. Dragnea este TROFEUL SUPREM. Dezvăluiri grele despre ce pregăteşte STATULUI PARALEL

URMEAZĂ AVALANŞA împotriva PSD. Dragnea este TROFEUL SUPREM. Dezvăluiri grele despre ce pregăteşte STATULUI PARALEL

Ştefănescu a precizat că lideri social-democraţi se aşteptau la această turnură, care ar fi organizată de persoane foarte influente din cele mai importante instituţii din România.

„Colegii mei care au fost dimineaţă sunt cei care au stabilit asta pe loc la Congresul TSD, nu a fost nimic organizat. Ceilalţi oameni, cam 100, nu au fost chemaţi de nimeni. Liderul partidului de guvernământ este hăituit de o manieră incalificabilă. Am înţeles că este vorba despre ceva petrecut în urmă cu 10, 11 ani… O să ajungă să-l cerceteze pentru ce a făcut la grădiniţă, după care vor ajunge să cerceteze tot judeţul Teleorman, râul, ramul...

Noi avem informaţii încă de joi că urmează o avalanşă în laboratoarele „Statului paralel”, am anuntat de joi că va fi asta... Avem informaţii de la oameni din interiorul Sistemului care nu mai suportă să fie martori la asemenea ordine. Este un întreg război aici, al unui stat paralel cu o putere legitimă. Nu am venit în această dimineaţă la DNA pentru că sunt în drum spre Bucureşti, pentru întâlnirea cu seniorii”, a spus Codrin Ştefănescu într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Surse apropiate anchetei au anunţat că prejudiciul în dosarul pentru care Liviu Dragnea a fost chemat luni dimineaţă la DNA ar fi calculat în jurul sumeni de 21.000.000 de euro.

Ne puteți urmări și pe Google News

Liviu Dragnea a fost pus sub acuzare de DNA pentru creare de grup infracţional, fraudare de fonduri europene şi abuz în serviciu.

Potrivit unor surse, acuzaţiile au legături cu perioada când Dragnea conducea Consiliul Judeţean Teleorman.

Alte nouă persoane care a avut legături cu Tel Drum sau CJ Teleorman sunt aşteptate la DNA, potrivit unor surse judiciare.