Evenimentul Zilei > Social > Protestatarii #rezist se destramă. Anunțul făcut de unul dintre lideri
Protestatarii #rezist se destramă. Anunțul făcut de unul dintre lideri

Protestatarii #rezist se destramă. Anunțul făcut de unul dintre lideri

Marian Moroşanu este cunoscut pentru protestele puse în scenă, de cele mai multe ori cu ţintă directă la diverse personalităţi din PSD.

Marian Tivilic Moroșanu este cunoscut ca „Ceaușeascu”, pentru felul în care acesta îl imită pe fostul dictator Nicolae Ceaușescu. Acesta și-a anunțat pe pagină de Facebook, plecarea spre Danemarca, unde, spune el, „politicienii sunt reprezentanții poporului. ”

„Astăzi este ultima mea zi de România, sunt în drum spre aeroport. Eu de acum voi locui definitiv într-o țară civilizată unde politicienii sunt reprezentanții poporului, nu ‘stăpâni’ că în România. Iar o mare parte din politicienii hoți, comuniști, condamnați penal, milițieni, securiști și jandarmi vor desface șampania să bea de bucurie.”, a postat Marian Moroşanu pe contul de Facebook.

Pe numele legal Marian Moroșanu, având vârsta de 50 ani a fost unul dintre cei care au fost prezenti la lupta de la Revoluție, participând în mod activ și la Mineriadă. Acesta susține că în urma loviturilor primite la Mineriadă, ar fi rămas cu un handicap.