Evenimentul Zilei > Actualitate > Protest în Piața Victoriei. Manifestanții vor demisia unui ministru important
Protest în Piața Victoriei. Manifestanții vor demisia unui ministru important

Protest în Piața Victoriei. Manifestanții vor demisia unui ministru important

Un protest în Piața Victoriei are loc duminică seara, ora 18:00. Oamenii cer demisia ministrului Educației.

La prima vedere se pare că oamenii sunt extrem de dezamăgiți și furioși față de decizile anunțate de Monica Anisie în ce privește începerea noului an școlar, dată fiind pandemia de Coronavirus care nu pare să se diminueze, ba din contră, de la o zi la alta numărul cazurilor pozitive crește atât la nivel național cât și internațional, unele țări aflându-se într-o situație mai grea decât acum câteva luni.

Protestul prin care oamenii vor să ceară, de fapt, demisia ministrului Educației a fost anunțat pentru ora 18:00 și are loc în Piața Victoriei.

Manifestația a fost anunțată și distribuită masiv în mediul online pe mai multe platforme de socializare. Cea care a anunțat inițial desfășurarea proiectului este Oana Lovin.

Oana Lovin o numește „incompetentă” pe Monica Anisie, despre care spune că singurul mod în care s-a putut remarca până acum a fost prin gafe, aducând aminte de una făcută acum ceva vreme.

„Astăzi la orele 18:00 ieșim în stradă ca să protestăm în Piața Victoriei. Cerem demisia Monicăi Anisie. Această ministră incompetentă care n-a făcut nimic altceva decât să se remarce prin gafele pe care le-a făcut, e deja celebră pentru fraza cu pepsiglas”, a spus Oana Lovin.

Inițiatoarea postării a mai adus aminte și de câteva episoade în care ministrul Muncii a mers în diferite inspecții la mai multe școli din România, pentru ca în cele din urmă să demită un academician.

Aceasta continuă postarea spunând despre Monica Anisie că într-o „lume normală”, ministrul Muncii nu ar fi ajuns decât cel mult un „liftier la minister”.

S-a dus cu televiziunile după ea prin școli, cu istericale, speriind profesorii și elevii, a demis un academician profesionist și patriot care s-a luptat pentru ca proiectul de la Lasarul de la Măgurele. Într-o lume normală, această Anisie nu putea să fie decât liftier la ministerul pe care îl conduce”, a spus Oana Lovin.