Evenimentul ZileiSocialProtest anti grațiere la Timișoara: ”Vrem democrație, nu vrem golănie!” I FOTO

Protest anti grațiere la Timișoara: ”Vrem democrație, nu vrem golănie!” I FOTO

Protest anti grațiere la Timișoara: ”Vrem democrație, nu vrem golănie!” I FOTO
Peste 3.000 de persoane au ieșit la protest și dumninică seara la Timișoara, în a treia zi de proteste organizate. Oamenii cer Guvernului să renunțe la ordonanța privind grațierea și amnistia și strâng semnături pentru o petiție.

Protestatarii poartă pancarte pe care au scris: „Spune nu grațierii”, „Vă rugăm să ne scuzați, noi protestăm, voi ne furați”, „Dragnea I’m gonna Liviu”, „Vrem program de guvernare, nu penali cu condamnare”, „Ei grațiați, noi furați”, „Mulțumim Dacian Cioloș”, „Nu vrem să ne transformați în hoți, sclavi și emigranți”, „În democrație hoții stau la pușcărie”.

Organizatorii apelează la protestatari să semneze și o petiție ”în vederea consolidării statului de drept”. Documentul le este adresat președintelui Camerei Deputaților – Liviu Dragnea, președintelui Senatului – Călin Popescu Tăriceanu, ministrului Justiției – Florin Iordache și, nu în ultimul rând, premierului Sorin Grindeanu.

Manifestația de la Timișoara a primit aprobare, astfel că poarticipanții, încolonați în spatele unei mașini de poliție, au pornit în marș spre Prefectura Timiș. (Foto: Adrian Pîclișan)

 


Accesează: