Protejează-ți mobila de bucătărie cu un dezumidificator

Protejează-ți mobila de bucătărie cu un dezumidificator

Pe timp de iarnă, gătitul poate fi incomod din cauza umidității care se produce când încercăm rețete elaborate, iar asta nu doar că ne strică dispoziția de a ne testa aptitudinile de maestru culinar, cine poate strica și mobila.

Pentru a scăpa de umezeala excesivă e recomandat să achiziționați un dezumidificator. Aparatul care usucă aerul din casă este foarte util și în bucătăriile open space, cât și pe balconul unde uscăm rufele sau subsoluri.

Ne protejează casa și sănătatea

Dezumidificatorul aduce nivelul de umiditate din aer la o limită acceptabilă, care ne protejează căile respiratorii de infecții cât și de îmbâxirea țesăturilor și expandarea lemnului, umezirea tavanului și a pereților favorizând astfel dezvoltarea florilor de mucegai. Din cauza umidității crescute, parchetul poate să putrezească în timp și tapetul să se desprindă. Mai mult, acest mediu este foarte atrăgător pentru gândaci.

Ne puteți urmări și pe Google News

Se produce în special în locuințele noi

Umiditatea ridicată este asociată de obicei cu locuințele noi, eficiente energetic, care sunt practic sigilate față de exterior. Umiditatea ridicată se găsește și în locuințele vechi, în special în bucătărie, în băi și în pivniță sau în casele de cărămidă fără izolare corespunzătoare.