Două dintre prostituate munceau într-un bordel situat la câţiva metri de o biserică din cartierul Harrow, iar celelalte stăteau într-un apartament situat deasupra unui magazin social. „Crystal”, 26 de ani, mamă a trei copii, a fost prinsă de poliţie chiar în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu un client. Femeia a declarat că în timpul turei de 12 ore şi-a lăsat copiii în grija unei bone, scrie dailymail.co.uk.
„Am plecat din România pentru că acolo viaţa este foarte grea, iar aici pot câştiga şi 2.000 de lire pe săptămână. Fac asta pentru a avea o viaţă mai bună, pentru mine şi pentru copiii mei. Când sunt cu un client, singurul lucru la care mă gândesc sunt copiii mei”, a declarat românca pentru Daily Express.
Femeia a dat asigurări că nu doreşte să rămână pe teritoriul Angliei şi că intenţionează să se întoarcă în ţară după ce va strânge suficienţi bani pentru a-şi deschide o afacere.
„Sally”, 24 de ani, mama unui copil de patru ani, le-a spus jurnaliştilor că face această meserie pentru a putea supravieţui. Prietenul ei ştie că este menajeră. Femeile au primit doar o avertizare, întrucât toate locuiesc în Anglia legal.
Cartierul Harrow a devenit „un magnet” pentru imigranţii din Europa de Est. Peste 5.000 de estici locuiesc aici.