El a precizat că se analizează situația de pe Valea Prahovei și litoral, pentru că „acolo se respectă cel mai puțin regulile”, dar că nu este cazul de a fi impusă carantina în destinațiile de vacanță.

„Trebuie să facem o analogie și să vedem ce înseamnă tot turismul de pe Valea Prahovei apoi tot litoralul. Vine populație din toată țara și se reîntoarce, făcând o transmitere comunitară în localitățile lor. Acolo se respectă cel mai puțin regulile și atunci reevaluarea ca și controale la agenții economici, reevaluarea la județele de unde au venit acești conaționali. În următoarele două-trei zile vom vedea județele care au creșteri”, a declarat ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

În acest context, fostul premier Victor Ponta îi sugerează ministrului Tătaru să restricționeze circulața la sediul Guvernului, unde se bea whiskey și se fumează”.

Nelu Tataru vrea sa restrictioneze circulatia pe Valea Prahovei si pe Litoralul Marii Negre ca sa combata Pandemia de Covid 19!

Propunerea mea este sa inceapa sa restrictioneze circulatia la sediul Guvernului (unde se bea whiskey si se fumeaza cigars fara distantare sociala si fara masca) / la IASI, la sedintele de Partid ale PNL unde participa sute de persoane / la TIMIS, unde Primarul Robu si senatoarea Gorghiu vin cu elicopterul sa inaugureze un teren de fotbal facut din banii dati de Liviu Dragnea prin PNDL / sa restrictioneze la UNIFARM si la Ministerul Sanatatii sa nu mai vina cu spaga reprezentantii firmelor care castiga contracte de milioane pe banda rulanta!

Ce parere aveti dvs despre Nelu Tataru- este PRECAUT, este PROST sau este PENELIST?

PS – nu e cazul sa il intrebam pe Dl Tataru ce intelege el prin „restrictionat circulatia pe Valea Prahovei” ( este DN 1 pe care merg zeci de mii de autovehicule zilnic) sau “pe Litoral” ( Constanta, Mangalia fiind orase mari iar Vama Veche punct vamal important ) – cred ca pur si simplu vorbeste si el ca Lucovid Orban – adica bate campii! ”, este mesajul transmis de Vicor Ponta pe pagina sa de Facebook.