Astfel, între 12,30 și 16,30, copiii se vor putea bucura, sâmbătă, la Grădina Zoologică din Capitală, de prezența a doi artiști face-painting ce îi vor transforma în "mici animăluțe". De la ora 11,00, un actor al Teatrului de Copii va organiza un atelier de storytelling prin care copiii își vor cultiva imaginația și vor asculta povești inițiate chiar de ei.

Tot sâmbătă, Zoo București îi invită pe vizitatori să realizeze fotografii în grădina zoologică și să le posteze pe pagina oficială de Facebook, cele mai bune zece fotografii din concurs urmând să fie recompensate cu un ursuleț de pluș și o intrare gratuită la Zoo.

Totodată, PMB mai informează că orice copil care va dona la Zoo București una sau mai multe cărți despre animale va avea intrarea gratuită, cărțile donate urmând să ajungă la locul de joacă de la Spitalul Fundeni-Secția Oncologie Copii. Grădina Zoologică București, fondată în anul 1959, este un așezământ public care întreține și expune colecții de animale vii, sălbatice, indigene și exotice, în vederea realizării a două obiective: conser