Evenimentul Zilei > Vremea > Prognoza meteo specială pentru Bucureşti. Când se opreşte ninsoarea
Prognoza meteo specială pentru Bucureşti. Când se opreşte ninsoarea

Prognoza meteo specială pentru Bucureşti. Când se opreşte ninsoarea

Prognoza meteo specială pentru Bucureşti. Când se opreşte ninsoarea. Administraţia Naţională de Meteorologie anunţă ninsori, vânt şi temperaturi scăzute.
Prognoza meteo specială pentru Bucureşti. Când se opreşte ninsoarea. Administraţia Naţională de Meteorologie a reactualizat prognoza meteo specială pentru Bucureşti. Perioada vizată este pentru intervalul 10.03.2021 ora 22:00 – 11.03.2021 ora 08:00.

Prognoza meteo specială pentru Bucureşti. Când se opreşte ninsoarea

Administraţia Naţională de Meteorologie a reactualizat prognoza meteo pentru zona municipiului Bucureşti:
ANM: „Vremea va fi deosebit de rece. În următoarele ore va mai ninge slab cantitativ (până spre ora 06). Iar la încetarea ninsorii, stratul de zăpadă va avea grosimi variabile cuprinse între 10 și 18 cm.
Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de -3…-2 grade. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare, ce vor atinge la rafală 45 – 55 km/h. Viscolind ninsoarea şi amplificând senzaţia de frig.
Temperatura aerului se va menţine la valori de 0 – 1 grad în mare parte a intervalului, iar în dimineaţa zilei de joi (11 martie) va scădea spre -3 şi -2 grade Celsius.

Alertă meteo ANM de ninsori în București

Meteorologii avertizează că vremea se va menţine deosebit de rece şi pe parcursul zilei de joi, 11 martie, şi în special în cursul nopţii de joi spre vineri,12 martie, când temperatura minimă va fi de -8 şi -6 grade Celsius.
„Notă: vremea se va menţine deosebit de rece şi pe parcursul zilei de joi (11 martie) şi în special în cursul nopţii de joi spre vineri (11/12 martie). Atunci, temperatura minimă va fi de -8…-6 grade, mai scăzută în zona preorășenească. Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentele informații meteorologice, în funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice” , se arată în prognoza meteo transmisă de ANM.

Alertă meteo ANM cod Galben

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare de ninsori moderate cantitativ pentru 15 judeţe din jumătatea de sud a ţării şi Municipiul Bucureşti, precum şi o informare de ninsori şi vânt puternic în zona Munteniei şi a Olteniei.

Astfel, în intervalul 10 martie, ora 3:00 – 11 martie, ora 6:00, în Oltenia şi în cea mai mare parte a Munteniei, precum şi în zona Munţilor Banatului, în Carpaţii Meridionali şi în Carpaţii de Curbură, temporar vor fi mai ales ninsori însemnate cantitativ (20…30 l/mp) şi se va depune strat de zăpadă, local consistent.

Judeţele care se vor afla sub Cod galben sunt: Argeş, Buzău, Călăraşi, Caraş-Severin, Dâmboviţa, Dolj, Gorj, Giurgiu, Ilfov, Ialomiţa, Mehedinţi, Olt, Prahova, Teleorman şi Vâlcea.