Evenimentul Zilei > Vremea > Prognoză meteo specială de ger pentru București de la ANM. Cât de frig va fi
Prognoză meteo specială de ger pentru București de la ANM. Cât de frig va fi

Prognoză meteo specială de ger pentru București de la ANM. Cât de frig va fi

Meteorologii de la ANM au emis o prognoză meteo pentru Capitală și anunță că vom avea temperaturi de - 11 grade Celsius până luni.

ANM emite o nouă prognoză meteo specială pentru Capitală și anunță temperaturi de -11 grade Celsius.

Se pare că valul de aer polar ajunge mai devreme în București, temperaturile scad deja considerabil.

Vremea se răcește extrem de puternic în București.

Meteorologii avertizează că urmează 4 zile de frig

Temperaturile maxime nu vor depăși 0 grade Celsius. Minimele vor ajunge până la -11 grade Celsius.

Prognoza specială a fost  publicată vineri de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

În prima parte a zilei de vineri, temporar va mai ninge. Valorile termice vor fi în scădere bruscă și accentuată, de la 14…16 grade în după-amiaza zilei de joi spre -2…-1 grad la începutul zilei de vineri.

ANM, temperaturi negative în Capitală

Conform meteorologilor, vineri, până la ora 21:00, vremea se va menţine rece, iar până spre seară trecător va mai fulgui. Temporar, vântul va avea intensificări cu rafale de 45 – 55 km/h, accentuând senzaţia de frig, iar temperatura maximă va fi de 0 – 1 grad Celsius.

Totodată, în intervalul 12 februarie, ora 21:00 – 15 februarie, ora 10:00, vremea se va menţine deosebit rece, geroasă pe parcursul nopţilor şi al dimineţilor, mai ales în zona pre-orăşenească.

Până luni dimineața, vremea se va menține foarte rece, chiar geroasă pe parcursul nopților și al dimineților, mai ales în zona preorășenească.

Minimele vor fi de -11…-7 grade, iar la amiază se vor înregistra valori de -2…0 grade. Vântul va sufla în general moderat, în medie cu 30…35 km/h, amplificând senzaţia de frig. Cerul va fi variabil, mai mult noros începând din seara zilei de sâmbătă (13 februarie). Se va semnala ghețuș.

Vântul va sufla în general moderat, în medie cu 30 – 35 km/h, şi va amplifica senzaţia de rece. Cerul va fi variabil, mai mult noros începând din seara zilei de sâmbătă (13 februarie). De asemenea, se va produce gheţuş.