Vremea. Meteorologii anunță schimbări dramatice. Vine frigul!

Vremea. Meteorologii anunță schimbări dramatice. Vine frigul!

Meteorologii au emis o nouă informare meteo, conform căreia temperaturile vor scădea în toate zonele din țară.

Vremea în România

Meteorologii au emis o informare meteo, fără cod, de instabiliatate atmosferică, valabilă până în această dimineață la ora 10. 00.

Va ploua moderat cantitativ, în Oltenia, Muntenia, Moldova și Dobrogea, iar prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15...20 l/mp și, izolat, 30…40 l/mp.

Astăzi, vremea se va ameliora semnificativ sub aspectul intensităţii ploilor faţă de intervalul anterior, dar se va răci devenind rece pentru această dată în vestul, centrul şi nordul ţarii.

Ne puteți urmări și pe Google News

În regiunile vestice, nordice şi centrale, la deal şi la munte vor fi înnorări, şi va ploua abundent. Temperaturile maxime se vor încadra între 9...10 grade în zonele de Vest şi 22 de grade în sud-est.

Cum va fi vremea în Capitală?

În București, îndeosebi în primele ore ale intervalului vor fi înnorări şi trecător vor mai fi posibile ploi slabe, apoi atmosfera se va degaja treptat devenind mai mult seniă.Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de grade Celsius.

Duminică se anunță vreme frumoasă, vântul va sufla moderat și se va domoli spre seară. Se răcește și la amiază vom avea 17 grade în termometre, dar aceasta este o valoare normală pentru această dată.

Vremea la munte

La munte, vremea se va răci faţă de intervalul anterior. Cerul va avea înnorări, iar local şi temporar va ploua. În zona înalta se vor semnala precipitaţii mixte, izolat ziua şi pe arii restrânse noaptea. Vântul va avea intensificări, mai ales pe creste.

În restul weekend-ului, vremea va fi rece

Duminică, vremea se menține rece și va continua să plouă în vest, nord, în centru dar și la deal și la munte. În celelalte zone, găsim vreme mai bună și ploi izolate. Temperaturile maxime nu mai trec de 16 grade.

Luni vremea se schimbă și o să avem soare în cea mai mare parte a țării. Norii se mai adună pe la munte, prin nord și centru, însă ploile apar doar sporadic, iar la munte sunt posibile fulguieli trecătoar.