Meteorologii anunță că procesul de răcire a vremii va continua și se va resimți în toate regiunile, astfel că valorile de temperatură se vor situa în general în jurul mediilor multianuale.

Pe parcursul zilei de duminică cerul va fi variabil, cu înnorări în sudul și parțial în centrul țării, iar pe arii restrânse în Muntenia se vor semnala precipitații slabe mixte. Noaptea cerul se va înnora treptat în vestul, nordul și centrul țării, dar numai izolat vor fi precipitații mixte.

În zona de munte, pe spații mici vor predomina ninsorile. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la început în sud-est, iar din a doua parte a intervalului la munte, îndeosebi pe creste. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 și 8 grade, iar cele minime, preponderent negative, vor fi cuprinse între -7 și 1 grad, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei. Izolat vor fi condiții de ceață.

Ceva nori vor fi în Muntenia, în special, și în București, dar precipitațiile ar putea apărea izolat, puțina ploaie sau lapoviță, doar în primele ore ale dimineții. În Capitală vremea va fi în general închisă de Ziua României.