Evenimentul ZileiVremeaPrognoza meteo 8 aprilie. Sunt anunțate rafale. Vântul va atinge și 70 km/h

Prognoza meteo 8 aprilie. Sunt anunțate rafale. Vântul va atinge și 70 km/h

Prognoza meteo 8 aprilie. Sunt anunțate rafale. Vântul va atinge și 70 km/h
Meteorologii au emis prognoza meteo pentru joi, 8 aprilie. În următoarele ore, în mare parte a țării, vremea continua să fie destul de rece.

Prognoza meteo pentru joi, 8 aprilie. Potrivit datelor oferite de meteorologii de la ANM, vremea continuă să fie destul de rece pentru această perioadă a anului.

Temperaturile maxime se vor încadra între 3 şi 13 grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse între -7 şi 4 grade. Cerul va avea înnorări, în special pe parcursul zilei, când se vor semnala precipitaţii ce vor avea şi caracter de aversă – predominant sub formă de ninsoare în zonele de deal şi de munte şi mai ales ploi, local în vest şi pe arii restrânse în rest.

La munte, vremea se va menţine deosebit de rece pentru această perioadă. Cerul va avea înnorări în special pe parcursul zilei, când va ninge în masivele vestice şi local în rest. Vântul va avea intensificări temporare, cu viteze de 60…70 km/h ce va spulbera zăpada.

Joi, pe litoral, cerul va fi senin timpul zilei. Temperatura maximă va fi de 11 grade Celsius, iar cea minimă de 3 grade Celsius.

În Capitală, vremea se va menţine deosebit de rece pentru această perioadă, îndeosebi dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi variabil, cu înnorări după-amiaza când vor fi ploi slabe de scurtă durată, posibil însoţite de descărcări electrice.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii 11 grade, iar cea minimă va fi de 1…2 grade.


Accesează: