Evenimentul Zilei > Vremea > Prognoza meteo 17 februarie. Ce se va întâmpla în următoarele ore. Atenție, români!
Prognoza meteo 17 februarie. Ce se va  întâmpla în următoarele ore. Atenție, români!

Prognoza meteo 17 februarie. Ce se va întâmpla în următoarele ore. Atenție, români!

Prognoza meteo 17 februarie. Meteorologii de la ANM au emis prognoza meteo. Potrivit acestora, vremea se încălzește ușor.

Prognoza meteo 17 februarie. Potrivit meteorologilor de la ANM, miercuri, 17 februarie, vremea se va încălzi ușor față de zilele precedente.

Miercuri dimineață, va fi ger în nord, centru și est și local în sud. Noaptea, temperaturile minime vor atinge valori cuprinse între -15 și -4 grade, iar cele mai scăzute valori se vor înregistra în estul Transilvaniei, unde vor coborî până în jurul a -20 de grade.

Pe timpul zilei, maximele termice vor avea valori surprinse în general între -6 şi 5 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări şi precipitații slabe, începând cu orele dupã-amiezii în vestul, centrul şi nordul țării, iar noaptea şi în regiunile estice şi sud-estice. În regiunile intracarpatice, își vor face apariția precipitațiile slabe, mixte în Banat și Crișana și ninsori în Maramureș, Transilvania și regiunile montane aferente.

Prognoza meteo România, 17 februarie

În Banat și Crișana, în intervalul în următoarele zile, valorile termice se vor situa în jurul celor cele normale pentru această perioadă din an, cu maxime, de 6 și 9 grade și minime de -2…-1 grade. Probabilitatea pentru precipitații va fi mai ridicată.

În Transilvania temperaturile rămân sub limita gerului mai ales noaptea. În Maramureș vremea va fi deosebit de rece mai ales noaptea, când temperaturile minime vor fi, în medie, între -12 și -8 grade. Probabilitatea pentru precipitații în general slabe va fi ridicată.

În Moldova maximele termice vor fi cuprinse în medie între -2 și 2 grade, iar minimele între -12 și -4 grade, iar local va fi ger. În Dobrogea, la amiază vor fi -4 și 6 grade, iar noaptea -8 și -2 grade. În Muntenia, temperaturile se mențin între 0 și 8 grade la amiază și -10 și -4 grade.

În Oltenia sunt prognozate maxime de 2 până la 9 grade Celsius, în timp ce minimele se va situa între -8 și -2 grade. Se vor semnala precipitații slabe, cu caracter temporar și doar pe arii restrânse.

Prognoza meteo pentru București

Miercuri se încălzește, însă dimineața vremea va fi foarte rece. Cerul va fi variabil, cu înnorãri seara şi noaptea când vor fi posibile fulguieli. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 6 grade, iar cea minimã de -3…-1 grad.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.