Evenimentul Zilei > Actualitate > Este de neimaginat ce a păţit o PROFESOARĂ! A fost luată de ELEVI la şuturi, pumni şi legată de scaun
Este de neimaginat ce a păţit o PROFESOARĂ! A fost luată de ELEVI la şuturi, pumni şi legată de scaun

Este de neimaginat ce a păţit o PROFESOARĂ! A fost luată de ELEVI la şuturi, pumni şi legată de scaun

Profesoara luată la ochi de unii elevi într-un liceu din Alessandria a fost umilită şi jignită dar n-a fost legată. Este versiunea dată de părinţii elevilor care sar în apărarea odraslelor lor. Dar, în realitate, profesoara a fost, bătută şi legată de scaun, iar probele sunt filmuleţele postate pe internet si retrase de urgenţă.

'Sunt consideraţi "victime" tocmai  elevii care au fost descrişi ca nişte delicvenţi şi demonizaţi pe nedrept bătându-şi joc de profesoara lor. Potrivit La Stampa, până ieri, totul a fost trecut sub tăcere. De asemenea, videoclipurile postate pe Instagram și pe chat-urile Whatsapp au fost eliminate imediat după publicare, probabil după ce făptașii violențelor și-au dat seama că acest caz ar fi putut exploda în presă.

"E adevărat că au dovedit lipsă de respect, luând-o în derâdere şi neascultând cele cerute de ea, e adevărat că a intervenit un elev mai mare care a făcut ordine, dar e absolut infamant varianta că profesoara a fost legată de un scaun şi că a fost luată la şuturi şi pumni. Cum e absolut fals că filmuleţe care prezintă cele întâmplate au fost postate pe reţelele sociale''. Versiunea adevărată ar fi că elevul dintr-o clasă mai mare ar fi dezlegat-o pe profesoară şi ar fi restabilit ordinea.

''A existat prea multă bătăie de joc'', spune directorul, ''a fost luată în derâdere şi nu i s-a arătat deloc respect'', admit şi părinţii, dar nu e absolut deloc adevărat că au legat-o cu scotch. Iar elevii au fost pedepsiţi şi au înţeles că au avut un comportament incorect''.

Câteva filmări ale scenelor au fost înregistrate ''dar imediat au fost retrase de pe reţelele de socializare''. Cu alte cuvinte ''profesoara a picat de fraieră deşi a fost umilită de nişte copii răsfăţaţi'', iar elevii nevinovaţi ca nişte îngeri. Se petrece în Italia anului 2018.