Fiecare gală Superkombat transmisă în SUA şi Canada va include atât sportivi internaţionali şi americani în meciuri eliminatorii la categoria grea, dar şi titluri mondiale la diverse categorii. În plus, pe lângă confruntările pe reguli de kickboxing, evenimentele vor programa şi confruntări de MMA, în acest fel atrăgând fani din ambele sporturi de pe continentul american, menţionează sursa.

"Suntem foarte încântaţi să avem CBS Sports Network ca televiziune parteneră şi să avem brandul nostru expus pe piaţa americană. După 6 ani de gale live transmise în peste 95 de ţări din 5 continente şi comentariu în 22 de limbi, suntem mândri să ducem produsul la alt nivel", a declarat Eduard Irimia, preşedintele Promoţiei româneşti Superkombat.

CBS Sports Network este disponibil în peste 98 de milioane de case din Statele Unite ale Americii şi Canada, cu 48 de milioane de abonaţi prin cablu, video, telco provideri, dar şi prin satelit pe Direct TV, canalul 221, şi Dish Network, canalul 158.

Lansat în 2011, circuitul Superkombat a fost transmis în prime-time de cel mai mare post pan european de sport, Eurosport.