Sarah Dumitrescu este una dintre marile speranțe ale baschetului, iar în prezent, ea joacă la echipa Universității Mississippi, Ole Miss, după ce a semnat toamna trecută cu echpa americană.

De curând însă, într-o discuție pe care tatăl vedetei a purtat-o cu Ghiţă Mureşan, singurul baschetbalist român care a jucat în NBA, a ieșit la iveală o experiență total neplăcută trăită de fiica Anamariei Prodan. Tiberiu Dumitrescu a comentat la postarea în care clujeanul vorbea despre prezența lui Sarah în echipa națională de baschet a României.

„Cât despre Sarah la echipa României, nu stiu ce sa zic… La ultimul turneu European U18 Irlanda (unde a reprezentat România cu mâna ruptă și temperatură 38/39 la câteva meciuri), FRB a uitat sau nu a găsit bani să-i plăteasca biletul de avion, dar cine știe, poate între timp au făcut sau o să facă rost”, a povestit tatăl lui Sarah Dumitrescu pe o rețea de socializare.

În vârstă de 18 ani, Sarah Dumitrescu este mândră de realizările sale în lumea baschetului. „Sunt recunoscătoare că am şansa să joc baschet, sportul pe care îl iubesc, la un nou nivel. Vreau să le mulţumesc tutoror şcolilor care m-au selectat. Acestea fiind spuse, sunt extrem de fericită să vă anunţ că voi juca la Universitatea Mississippi”, a scris Sarah Sumitrescu pe contul ei de Instagram în urmă cu câteva luni.