”Am ascultat și eu înregistrările, am văzut și în spațiul public ce s-a discutat. Nu pot să stabilesc eu gradul de vinovăție al vreunui angajat. Cu siguranță anchetele, atunci când vor fi finalizate vor fi dispuse și măsuri în consecință”, a declarat la Antena 3, Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al Poliției Române.

Acesta a adăugat că nimic nu poate șterge momentele grele prin care trec familiile fetelor și nici momentele cumplite prin care au trecut adolescentele.

”După ce am aflat această tragedie m-am deplasat în județul Olt, acolo am participat la discuții să vedem ce s-a întâmplat cu acest caz, pentru a avea toate detaliile. La aceste discuții a participat și procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lngă Judecătoria Caracal. Am purtat și eu discuții cu el.

Eu l-am întrebat dacă ar proceda exact la fel. Acesta a spus că nu putea permite accesul polițiștilor să descindă în forță în acea locație, pentru că orice mijloace de probă ar fi fost găsite”, a mai spus Drăgan, conform sursei citate.

 

Sursa: Antena 3

Te-ar putea interesa și: