Evenimentul Zilei > Justitie > Procurorii efectuează percheziţii în patru judeţe. Sunt vizate persoane suspectate de CONTRABANDĂ CU ŢIGĂRI
Procurorii efectuează percheziţii în patru judeţe. Sunt vizate persoane suspectate de CONTRABANDĂ CU ŢIGĂRI

Procurorii efectuează percheziţii în patru judeţe. Sunt vizate persoane suspectate de CONTRABANDĂ CU ŢIGĂRI

Percheziţii de amploare au loc, luni dimineaţă, în judeţele Timiş, Caraş-Severin, Sibiu şi Suceava. Procurorii DIICOT, alături de poliţiştii de frontieră efectuează aproximativ 50 de percheziţii la persoane suspectate că se ocupă cu contrabanda de ţigări.

Aproximativ 100 de persoane vor fi duse la audierila sediul DIICOT Timişoara, printre care şi vânzători stradali, informează Mediafax. Poliţiştii de frontieră au monitorizat persoanele suspectate încă de la începutul acestui an. Astfel, ei au aflat cum ţigările erau introduse în ţară, din Ucraina, prin punctele de trecere a frontierei, apoi erau transportate în depozite clandestine, iar în final distribuite vânzătorilor stradali.

În total, este vorba de trei reţele, care se ajutau reciproc, susţin sursele citate. Astfel, dacă una din reţele rămânea fără marfă, aceasta era imediat aprovizionată de celelalte două.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.