Tragedia din cartierul Andronache. Procurorii cer mandat de arestare pentru șoferiță

Tragedia din cartierul Andronache. Procurorii cer mandat de arestare pentru șoferiță

Procurorii cer mandat de arestare pentru șoferița care a provocat accidentul din cartierul Andronache, după ce a recunoscut că a urcat la volan băută.

Tragedia din cartierul Andronache. Procurorii cer mandat de arestare pentru șoferiță.

Șoferița care a provocat accidentul din cartierul Andronache a recunoscut că a urcat la volan după ce a băut rom. În urma acestui accident au murit două fete în vârstă de 6 ani și respectiv 21 de ani. Autoarea accidentului a fost reținută la două zile după tragedie. Ea urmează să fie prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă.

Femeia a fost audiată, din nou, de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2. În urma noilor declarații pe care le-a dat, procurorii au decis reţinerea ei pentru 24 de ore.

Ne puteți urmări și pe Google News

La prima rundă, în fața procurorilor, șoferița a declarat că a urcat la volan deoarece soțul ei băuse. Ea a precizat că nu a consumat alcool și că a încurcat pedala de frână cu accelerația.

Procurorii cer mandat de arestare pentru șoferiță

Procurorii au decis să cheme pentru noi declarații după ce analizele au indicat că a condus sub influența alcoolului, 0,67 grame per litru. Pusă în fața noilor probe, ea și-a schimbat declarația și a recunoscut că a băut rom.

Şoferiţa este acuzată pentru ucidere din culpă și conducere sub influenta bauturilor alcoolice.

Femeia a spus că regretă fapta şi că nu va depune plângere împotriva celor care au agresat-o fizic după accident. De asemenea, a precizat că dorește să ajute familiile celor două fete pe care le-a ucis.

Familiile îndurerate se pregătesc de înmormântare

Între timp, rudele fetelor ucise în accident se pregătesc de înmormântare. Cele două tinere vor fi înmormântate împreună. Ceremoniile de înmormântare vor avea loc joi. Astăzi va fi ridicat de la morgă şi trupul Mihaelei, fata de 21 de ani decedată după ce a fost lovită cu maşina pe trotuar.

Între timp, familiile celor două fete ucise în tragicul accident din cartierul Andronache se pregătesc de înmormântare. Ceremonia religioasă va avea loc joi, iar cele două victime vor fi înmormântate împreună.

Tragedia din cartierul Andronache

Tragedia în care și-au pierdut viața o fetiță de şase ani și o adolescentă de 21 de ani s-a petrecut duminică. O șoferiță a pierdut a controlul mașinii, a intrat într-un stâlp, apoi în gardul unei case. Mașina, le-a lovit pe cele două fete. Acestea au murit, una în drum spre spital, iar cea de-a doua pe masa de operație.

După ce au văzut imaginile de coşmar, martorii s-au năpustit asupra femeii aflate la volan. Cei doi au fost agresați și puțin a lipsit să nu fie linșați de oamenii revoltați.

La faţa locului au intervenit mai multe echipaje de Ambulanţă şi Poliţie, sesizate prin 112.