Zeci de oameni protestează astăzi în Piaţa Universităţii din Bucureşti împotriva procurorilor care au anchetat cazul Caracal unde Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată pentru trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre, pentru răpirea şi uciderea Luizei Melencu şi Alexandrei Măceşanu.

Pe contul personal de socializare al lui Alexandru Cumănaşu, unde a posta video de la protest, vedem oamenii care poartă steaguri tricolore şi fotografii cu cele două fete dispărute, Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu, strigând: ”Procurori, judecători fac din ţară tot ce vor”, ”Ruşine”, ”Un sistem de ticăloşi”.

”Astăzi încearcă să ne bage pe gât un rechizitoriu, adică o poveste frumoasă care este scrisă de nişte interlopi care sunt nişte instituţii ale statului. Nu ne vom lăsa până când justiţia îşi va face treaba aşa cum trebuie. Cei care nu sunt astăzi aici vor regreta când ceva asemănător li se va întâmpla. În toată Europa, în SUA sunt proteste. Mesajul pe care vrem să îl dăm e că oamenii statului sunt de fapt interlopi. Duminica viitoare vom merge la Caracal, în faţa Poliţiei, vreau să văd cum se uită poliţiştii în ochii nostri”, ameninţă Cumpănaşu.

„Următorul miting îl vom face în faţa televiziunilor mincinoase”, a declarat Alexandru Cumpănaşu oamenilor de acolo. La protest se pot vedea bunicul Luizei Melencu şi mama. El susţine că nepoata sa şi Alexandra Măceşanu trăiesc şi a cerut ca fetele să fie lăsate să vină acasă. „Vom pleca la Parchetul General, acolo unde s-a decis trimiterea în judecată a unei poveşti, fără probe”, a mai spus Cumpănaşu protestatarilor.

Te-ar putea interesa și: