Evenimentul Zilei > Monden > Probleme la Kanal D. A încercat să tragă pe sfoară „sistemul”, dar a eșuat
Probleme la Kanal D. A încercat să tragă pe sfoară „sistemul”, dar a eșuat

Probleme la Kanal D. A încercat să tragă pe sfoară „sistemul”, dar a eșuat

Andreea Mantea, celebra prezentatoare a emisiunii „Puterea Dragostei”, difuzată pe Kanal D, a avut o criză de nervi în direct după ce un concurent a încercat să „fenteze sistemul”.

Prezentatoarea nu s-a mai putut abține de nervi și a răbufnit în mijlocul filmărilor unui episod din emisiunea „Puterea Dragostei”. Concurentul care a reușit s-o enerveze pe vedetă a fost chiar Philip, care, din câte se pare, ar fi încercat să păcălească emisiunea, „jucând la mai multe capete.

Scopul emisiunii fiind acela ca participanții să-și găsească jumătatea, comportamentul lui Philip care a căutat „atenția” mai multor domnișoare nu a putut fi tolerat, așa că Andreea Mantea l-a trimis acasă.

Deși situația era foarte gravă, prezentatoarea a încercat să-i mai ofere o șansă concurentului, dar acesta a refuzat, părăsind emisiunea, scrie Cancan.

„Arată-i acum! Ei, nu mie. Arată-i ei, eu nu vreau să văd, nu se uită nimeni. Nu-i de emisiune, că nu filmează nimeni. Poate camera aceea o să-ți filmeze telefonul, eu ți-am dat ocazia să nu se vadă nimic. De ce îi arăți după emisiune? Ce cauți aici? Eu nu te pedepsesc să știi. În cazul ăsta, te rog să pleci acasă. Zi-mi ce-i aici? Cum se numește emisiunea? Emisiunea nu se numește: fac în afară, nu se numește stau pe canapea, mie mi s-a pus pata pe tine.

De ce nu-i arăți în emisiune, unde te găsești tu cu Ligi să-i arăți? Vreți să nu vă mai lăsăm să stați împreună pe holuri? Cum se prinde fată cu băiat pe hol…cartonaș! Ești obligat să respecți un regulament. Închideți conexiunea, că nu vreau să-l mai văd. De ce îl ținem în casă? Philip, dacă ai puțin bun simț..te ridici, îți scoți lavaliera și ne luăm la revedere. Nu mă interesează dacă ai tu nervi. Părăsești emisiunea în acest moment”, a răbufnit Andreea Mantea, în direct.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: