Evenimentul Zilei > Monden > Pro Tv, în alertă! „Adevărul se va afla”. Răzbunare cruntă promisă de o vedetă
Pro Tv, în alertă! „Adevărul se va afla”. Răzbunare cruntă promisă de o vedetă

Pro Tv, în alertă! „Adevărul se va afla”. Răzbunare cruntă promisă de o vedetă

Una dintre cele mai apreciate vedete care lucrează în prezent la Pro Tv, Iulia Albu, a anunţat că fostul ei soţ este vizat de nişte dezvăluiri cutremurătoare.

Iulia Albu şi Mihai Albu au divorțat în urmă cu 7 ani, dar tensiunile dintre ei nu s-au diminuat nici în prezent.

Într-un interviu pentru revista VIVA!, care care critică ţinutele vedetelor în emisiunea „La Măruţă” i-a transmis lui Mihai Albu că induce presa în eroare cu declaraţiile lui.

Practic, Iulia Albu este foarte deranjată din cauza faptului că fostul soț dă declarații în care folosește numele ei.

Războiul dintre cei doi a prins-o la mijloc şi pe micuţa Mikaela, fetiţa lor, iar asta o înfurie şi mai mult pe cea care este critic de modă.

„VIVA! Te numeri printre acele persoane publice care sunt hăituite de prietenii virtuali sau fanilor le este frică să intre în polemici cu tine?

Iulia Albu: Pe mine mă iubește toată lumea. Chiar nu mi s-a întâmplat să fiu agresată, pe canalele de social media.

Au existat foarte multe momente în care s-ar fi putut întâmpla asta, dar mie oamenii nu-mi scriu lucruri urâte sau sunt mult prea puțini cei care fac asta.

N-am observat vreo mișcare a maselor, în acest sens. Nu am observat asta niciodată, nici măcar în perioada cu găina, care este o perioadă la care eu țin foarte mult, de altfel.

Găina încă există. Se mai întâmplă să mă întâlnesc cu oameni pe stradă și să mă întrebe ce notă le-aș da în funcție de cum sunt îmbrăcați. Mi se pare foarte amuzant.

VIVA! Nu ți s-a întâmplat chiar niciodată să fii taxată pentru o acțiune sau o vorbă spusă?

Iulia Albu: Ba da, mi-am adus aminte. Pe subiectul studiilor chiar mi-am atras foarte mult hate.

Am ajuns la punctul în care să-mi scrie oamenii să nu mă mai laud cu atâtea facultăți, pentru că oricine poate să facă o facultate.

Vreau să le spun, pe această cale, că e foarte important să aveți studii superioare. Nu vă uitați la oamenii aceștia care fac doar zgomot de fundal.

Dacă nu aveți o pregătire de specialitate în spate, nu aveți cum să faceți performanță.

VIVA! După atâția ani în showbiz, te mai deranjează când se scrie sau se afirmă ceva poate neadevărat sau exagerat despre tine?

Iulia Albu: Mă deranjează când se scrie că am o intervenție la buze. Practic, se scrie o dată la trei zile că am ceva făcut la buze.

Mi se pare nociv, pentru că fetele din ziua de azi vor avea senzația că, dacă nu au o intervenție estetică, este ceva în neregulă cu ele. Ceea ce nu este OK.

Eu nu vreau ca fiica mea să trăiască într-o astfel de societate. De aceea am tot timpul această reacție de a nega și de a sări în capul celor care spun lucruri neadevărate.

Bine, mă mai deranjează foarte tare și când se scriu lucruri în legătură cu fostul meu soț. De fapt, mă deranjează că fostul meu soț dă declarații în care folosește numele meu.

Și sincer, acum fără nicio modestie, consider că este jenant pentru o persoană să facă lucrul ăsta, mai ales atunci când la mijloc este un copil, iar eu chiar nu doresc să apar în presa de scandal.

Pe mine nu mă caracterizează scandalul. Nu din punct de vedere personal. Adevărul se va afla și, când se va afla, vine furtuna”, a declarat Iulia Albu pentru viva.ro.

Iulia Albu şi Cătălin Măruţă

explicaţie foto: când lucra la Kanal D, Iulia Albu a comentat, printre altele, şi ţinutele prezentatoarei Ştirilor Pro Tv, Andreea Esca