Odată cu plecarea lui Constantin Cotimanis la Prima TV, greii postului din Pake Protopopescu au decis că este timpul să înlocuiască celebra voce atât de populară în promouri cu o alta la fel de vibrantă. Aşa s-a ajuns la decizia de a-l înregimenta pe Florin Piersic Jr., fiul legendarului actor Florin Piersic.

Având la bază ideea că „niciun material video nu ar fi complet fără cei care transmit mesajele”, mai-marii din Pro TV au profitat de faptul că Florin Piersic Jr. nu mai avea alt angajament în televiziune şi i-au transmis o ofertă, care între timp a şi fost acceptată. „Ne dorim ca telespectatorii să se poată bucura de acele voci care transpun ideile în emoții, în trăiri”, se arată în anunţul făcut de Pro TV cu privire la această colaborare.

Pro TV şi-a luat şi actor, şi scriitor

Practic, Pro TV a dat o lovitură importantă în mai multe planuri. Înainte de toate, Florin Piersic Jr. este un profesionist foarte apreciat de colegii actori şi apoi acesta îşi poate folosi şi talentele de scriitor în cadrul noului proiect pe care l-a acceptat. Nu în ultimul rând, timbrul vocii sale, testate deja şi în alte ocazii, este un atu important în viziunea celor din Pro TV.

„Florin Piersic Jr.., cunoscutul actor și scriitor, se alătură echipei de voci a Pro TV! Fiecare promo pe care-l urmărim la televizor ne oferă o anumită emoție și o dorință de a nu rata un film, ediția unui show sau noul episod al unui serial! Niciun material video nu ar fi complet fără cei care transmit mesajele”, a anunţat postul care domină audienţele cu emisiunile sale de divertisment.

Prima reacţie a lui Florin Piersic Jr.

Despre colaborarea cu Pro TV, Florin Piersic Jr. a declarat că venit într-un moment în care nici măcar nu se gândea la o astfel de posibilitate. Totodată, actorul a subliniat că este onorat că o televiziune de calibru a fost interesată de serviciile sale.

„Este un moment în care ne reinventăm, indiferent de meseria pe care o avem. Anul acesta a fost, și pentru mine, o piatră de încercare, în care am descoperit că pot să fac și alte lucruri, unele pe care nu mi le imaginasem până acum.  Propunerea venită din partea Pro TV a fost neașteptată și cred că este un real upgrade pentru mine.

Mi-am folosit vocea, de-a lungul timpului, pe foarte puține reclame, dar în câteva documentare la care am ajuns să țin foarte mult și, recent, în două audio book-uri. Îmi doresc, sincer, să continui în această zonă de povești, de lucruri care ar putea aduce în sufletul oamenilor mai multă liniște.

Vreau să aduc o zonă de calm, de evadare din jungla în care trăim: fie că este în clipa în care ajungi acasă, fie că este în trafic când poți asculta și poți evita să te mai enervezi la primul claxon. Pentru mine, această colaborare este o provocare și abia aștept să văd cum o să mă descurc în noua situație”, a spus actorul.

A fost testată pista Florin Piersic Jr.?

Dacă luăm în calcul la la începutul lunii octombrie, Florin Piersic Jr. a participat la una dintre cele mai urmărite emisiuni de diverstisment ale postului, se pare că decizia conducerii Pro TV a fost una luată conform anumitor criterii. Amintim că la 3 octombrie 2020, actorul a fost eliminat de de la Masked Singer România.

În acest show, Florin Piersic Jr. a fost Monstrul şi pentru un loc în etapa următoare s-a luptat cu Iepurele, Leoaica, Căpcăunul și Corbul. Din păcate pentru el, celelalte personaje s-au impus în duelul foarte urmărit de telespectatori. Astfel, în urma votului detectivilor și al publicului, Monstrul a părăsit competiția.

Ce a spus actorul despre această experienţă? „Masked Singer România este cu adevărat un show exploziv, așa cum mi-am imaginat atunci când producătorii mi-au propus să fac lucrul acesta. Legătura mea cu muzica e foarte puternică și a fost dintotdeauna.

Nu m-ați văzut niciodată cântând, sunt omul care cântă la el acasă, în baie. Sunt un om muzical, am ureche muzicală, regret că până la vârsta asta n-am învățat să cânt la un instrument. Nu mi-am imaginat că o să trăiesc o asemenea experiență, tot ce s-a întâmplat a fost foarte special”, a declarat Florin Piersic Jr. după ce a fost demascat în show-ul care a obţinut audienţe foarte bune.

Monstrul Florin Piersic Jr. a fost demascat!

Creativul-şef din Pro TV a luat decizia

Conform primelor reacţii venite şi dinspre Pro TV, se pare că un rol foarte important în aducerea lui Florin Piersic Jr. l-a avut directorul de creație al postului, Vasile Alboiu, nume cu greutate în publicitatea românească. Acesta a subliniat care au fost aspectele ce au dus spre colaborarea cu actorul:

„Am căutat și căutăm voci speciale care să se potrivească foarte bine cu imaginea Pro TV, cu felul în care Pro TV se prezintă ca brand. Alături de grafică, vocile care apar în promo-urile noastre fac parte din identitatea postului și sunt asociate natural cu Pro TV.

Felul în care Florin Piersic Jr. vorbește, timbrul vocii și nu în ultimul rând personalitatea lui, se potrivesc foarte bine cu brand-ul nostru și această colaborare va fi cu siguranță remarcată de telespectatori. Emoția pe care o poate transmite Florin Piersic Jr. va aduce un plus în cumunicarea show-urilor noastre și le va apropia mai tare de public.”

sursa: stirileprotv.ro