Kate Middleton a împărtășit fotografii inedite cu soțul ei jucându-se în grădină cu cei trei copii ai lor, pentru a marca Ziua Tatălui și a 38-a aniversare a prințului William.

Ducesa de Cambridge a postat aseară două fotografii, ambele făcute de Kate în grădina casei Norfolk din Anmer Hall, care surprind momente inedite și iubitoare dintre prinț și copiii săi: prințul George, șase ani, prințesa Charlotte, cinci ani și prințul Louis, doi ani.

Astăzi, cuplul a împărtășit o a treia fotografie pe social media ca drept mulțumire pentru mesajele amabile de ziua de naștere a Ducelui şi de Ziua Tatălui.

Una dintre fotografii arată pe duce în timp ce se află tăvălit în iarbă cu copiii. Charlotte are brațele înfășurate în jurul gâtului tatălui ei, în timp ce prințul George stă pe spate, iar Prințul Louis, clar încântat de joc, sare deasupra fratelui său mai mare.

Kate Middleton a împărtășit o a treia fotografie cu soțul ei jucându-se în grădină cu cei trei copii ai lor, pentru a marca Ziua Tatălui și a 38-a aniversare a prințului William. Fotografia este cea mai candidă a lotului și îl arată pe duc râzând în timp ce îi înghesuie pe toți cei trei copii ai săi

Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, oameni stând jos, copil şi în aer liber

Această imagine superbă  a fost împărtășită pe Instagram cu titlul: „Mulțumesc tuturor pentru mmesajele foarte amabile de ziua de naștere a Ducelui de Cambridge!”

O altă imagine este cu leagănul pe care stau copiii şi William, tot de Ziua Tatălui.

Charlotte poartă o salopetă de blugi John Lewis cu un tricou în dungi și pantofi roz de 24,99 lire sterline, de la John Lewis. Louis poartă un costum polo de 4,99 lire sterline și pantaloni scurți, în timp ce George poartă un tricou H&M de 5,99 lire kaki.

Kate este pasionată de fotografie, iar imaginile pe care le vedeţi mai sus au fost realizate de ea pe terenul casei lor din Norfolk, Anmer Hall, unde ne arată un tată sigur, fericit alături de copiii săi. Este puțin surprinzător faptul că ducele a pus totdeauna fericirea copiilor săi mai presus de orice altceva.

Angajamentele regale, chiar și turneul de anul trecut în Pakistan, sunt aranjate în funcţie de orarul școlar al fiilor săi. William face toate eforturile pentru a-i lua pe George și Charlotte de la școală dacă Kate are alt angajament.

Mai mult, Ducele și Ducesa s-au întors la activităţile publice săptămâna trecută pentru a arăta că Marea Britanie este deschisă din nou şi că şi-a reluat activităţile: Kate vizitând un centru comercial local, iar  William o brutărie, potrivit celor relatate de  Daily Mail.