Jurnaliştii sursei citate menţionează încă din titlu că Ducele şi Ducesa de Sussex „și-au exprimat dorința de a trăi în lumea reală, dar noua lor casă se află într-una dintre cele mai scumpe şi luxoase comunități închise din Los Angeles”.

„Ducele și ducesa de Sussex și-au exprimat o dorință lăudabilă de a lucra pentru binele mai mare al umanității, de a coborî de pe piedestalul regal și de a trăi în lumea reală.

Ceea ce își doresc cu adevărat, spun prietenii, este viața simplă. Așadar, de ce, s-ar putea întreba, trăiesc într-un mega-conac grandios de pe deal, într-una dintre cele mai luxoase şi scumpe comunități închise din Los Angeles?

Nu există nimic cu «picioarele pe pământ» în Beverly Ridge Estates; iar oamenii obișnuiți, cu excepția legiunilor-fantomă ale personalului gospodăriei, grădinarilor și paznicilor de securitate, sunt o prezenţă subţire pe acolo.

Dacă vreți vreodată să înțelegeți cum sfârșesc vedetele hollywoodiene din categoria A – solitare, imperiale, narcisiste și divorțate de realitate în lumile lor private prea răsfăţate – Beverly Ridge ar fi locul perfect pentru a începe.

Este locul unde locuiește bogăţia osbscenă și răsfățată – și cea mai mare casă de aici este actuala reședință a lui Harry și Meghan.

Colosul lor de 18 milioane de dolari şi 25.000 de metri pătrați ai unei case – unde se presupune că locuiesc fără chirie – are opt dormitoare imense, 12 băi imense și este amplasat în 22 de acri de teren. Este deținută de Tyler Perry, un actor și un magnat din divertisment.

Dispune de un studiu cu panouri din lemn, o baie scufundată în stil roman și o creșă șic pentru fiul lor, Archie.

Ducele şi Ducesa de Sussex au fost blocaţi acolo de când s-au mutat din Canada în California la sfârșitul lunii martie.

Perry, în vârstă de 50 de ani, are o avere estimată la 600 de milioane de dolari şi le-a fost prezentat de prietenul lor reciproc, Oprah Winfrey.

El i-a ajutat să zboare din Columbia Britanică în imensul său avion privat de 150 de milioane de dolari”, arată sursa citată în articolul care continuă mai departe cu o analiză a avantajelor pe care le oferă o astfel de zonă şi o astfel de reşedinţă unor nume precum Prinţul Harry şi Meghan Markle.